Γκαστόνε

Η ομάδα της «Cookoovaya» στοχεύει στην καρδιά του αθηναϊκού downtown με ένα ανοιχτόκαρδο και casual dining στέκι που αγκαλιάζει ισότιμα το φαγητό και το ποτό. Ο κατάλογος δίνει έμφαση στο κρέας, με προτάσεις που ανοίγονται από το τραγανό γουρουνόπουλο σούβλας ως τον μοσχαρίσιο σιδηρόδρομο στη γάστρα, ενώ στα σέϊκερ την τιμητική τους έχουν τα κλασικά κοκτέιλ.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€30 - €35

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

ΦΥΣΙΚΑ FYSIKA: Οι παράλληλες δράσεις του φεστιβάλ κρασιού

Wine pairings, παρουσιάσεις και δοκιμές σε αγαπημένα σποτ της πόλης, λίγο πριν το σημαντικό φεστιβάλ κρασιού στη Σοφοκλέους.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
26/10/2023

6 νόστιμες στάσεις στην Ευριπίδου

Δε γίνεται να μη σταματήσεις για μερικές μπουκιές στο "στομάχι της Αθήνας".

Εστιατόρια για ποτό σε εξωτερικό χώρο

Με την κακοκαιρία να χαλαρώνει τον κλοιό της και τον Φεβρουάριο να φορά τις λιακάδες του, συνδυάζουμε φαγητό με ποτό σε στέκια με δυνατή μπάρα και νόστιμη κουζίνα, και βγαίνουμε για cocktails και τσιμπολόι στην χαλαρή άπλα των ατμοσφαιρικών κήπων και των γοητευτικών αυλών της Αθήνας.

Γκαστόνε

Ο Κλεομένης Ζουρνατζής είναι επικεφαλής ενός very metropolitan concept, χρειάζεται όμως διορθώσεις στην κουζίνα για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας.

Νέα πιάτσα στην πόλη: Η gastro αναγέννηση της Πραξιτέλους

Δυνατά ονόματα και δοκιμασμένα brands της αθηναϊκής καλοφαγίας έπιασαν πόστο στα χαμηλά της οδού Πραξιτέλους, δίνοντας νέο twist σε έναν δρόμο που είναι έτοιμος για την αναγέννησή του.

9 ολοκαίνουργια εστιατόρια μας ανοίγουν την όρεξη

Κάποια ήταν έτοιμα αλλά τα πρόλαβε η καραντίνα, κάποια δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της, όλα ωστόσο έχουν πλέον ανοίξει διάπλατα τις πόρτες τους και μας υποδέχονται με την αύρα του καινούργιου από το κέντρο ως τα προάστια.