MFlavours

Ζεστή ατμόσφαιρα κομψού μπιστρό, με φόντο την ανοιχτή κουζίνα και highlight μια εντυπωσιακή θέα στο κτίριο της Βουλής, στο roof εστιατόριο του Athens Capital Hotel – MGallery Collection”. Μοντέρνα, φίνα κουζίνα από τον ταλαντούχο chef Δημήτρη Μπούτσαλη, κάποιες ελληνικές προτάσεις και ξεχωριστό κεφάλαιο sushi με πολλές επιλογές. Πολύ καλή λίστα κρασιών και σέρβις αντάξιο του πολυτελούς ξενοδοχείου.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€70 - €100

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2023 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα πάμε και τι μενού θα επιλέξουμε στα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Αθήνας;

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/12/2023

"MFlavours" με καινούργια γευστικά δέλεαρ

Στο βραβευμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου "Athens Capital Hotel-MGallery" ο ταλαντούχος σεφ Δημήτρης Μπούτσαλης συνεχίζει να υφαίνει τον καμβά μιας ενδιαφέρουσας σύγχρονης κουζίνας, αποκλειστικά πλέον μέσα από μενού γευσιγνωσίας.

"Athens Capital Hotel-MGallery Collection": Χριστούγεννα με λάμψη και γεύση

Ανανεωμένες εορταστικές γεύσεις, με πρωταγωνιστές τη γαλοπούλα με γέμιση από αποξηραμένα φρούτα, την παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Λευτεριά στα όσπρια! Ποιος είπε ότι δεν μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στα εστιατόρια;

Η γευσιγνωστική ομάδα του αθηνόραματος από τις πρόσφατες επισκέψεις της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και βόρεια Ελλάδα σταχυολογεί τα πιο ενδιαφέροντα πιάτα με όσπρια με αφορμή την "Παγκόσμια Ημέρα για τα Όσπρια", που έχει ανακηρυχθεί από τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) του ΟΗΕ, η 10η Φεβρουαρίου.

Γευστικά ραντεβού με τον Βαλεντίνο στα ξενοδοχεία της πόλης

Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει και τα καλά αθηναϊκά ξενοδοχεία μας ξελογιάζουν με ειδικά μενού που ευνοούν το γαστρο-ρομάντζο.

MFlavours

Ο ταλαντούχος σεφ Δημήτρης Μπούτσαλης εξελίσσει όμορφα τη γαστρονομική πρόταση του εντυπωσιακού ξενοδοχείου "Athens Capital Hotel – MGallery Collection" σε ένα κρυμμένο διαμαντάκι που αυτήν την εποχή εκτίθεται στην μπιστρό ατμόσφαιρα του εστιατορίου "MFlavours".

Αυτά είναι τα νέα εστιατόρια της Αθήνας

Κι όμως, παρά τις δυσκολίες, τις ανασφάλειες και τις αβεβαιότητες, η εστιατορική σκηνή της Αθήνας κινείται δυναμικά και μάλιστα με μερικά πολύ σημαντικά πρότζεκτ που την ανανεώνουν σχεδόν ορμητικά.