Monzu

Σε ένα από τα πιο γοητευτικά αρχοντικά της Κηφισιάς, ο Γιάννης Λιόκας προτείνει μια ιταλική κουζίνα με σύγχρονο ύφος, που διατηρεί τη γευστική οικειότητα κλασικών συνταγών, ενώ το ξεχωριστό κεφάλαιο πίτσα συγκαταλέγεται στα κορυφαία του είδους. Κομψά διαμορφωμένοι εσωτερικοί χώροι αλλά και μια θαυμάσια αυλή-κήπος, κομμάτι της οποίας, προστατευμένο, παραμένει σε λειτουργία όλο τον χρόνο.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€50 - €65

Πληροφορίες:

Κυρ. μόνο μεσημ. Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Εκεί που τρώμε κορυφαία πίτσα στην Αθήνα

Πιθανότατα ο πιο πλήρης (και ενδεχομένως ο μοναδικός) οδηγός που θα χρειαστείς για τη σημερινή Pizza Day (9/2).

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
09/02/2024

Πού θα τιμήσεις τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ιταλικής Κουζίνας

Νέα και παλαιότερα ιταλικά εστιατόρια της πόλης που υπηρετούν τη γευστική παράδοση της "Μπότας", με το νοστιμότερο τρόπο.

Πιάτα-ποιήματα στα εστιατόρια της Αθήνας

Ποιος είπε πως η αθηναϊκή γεύση δεν μπορεί να βρει θέση στη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης;

"Monzù": Στο γυάλινο περίπτερο του κήπου

Πλέον τρως και το χειμώνα στον κήπο, μέσα στο γυάλινο περίπτερο, χαζεύοντας τα γιορτινά λαμπιόνια στα δέντρα. Τις Τετάρτες ο Γιάννης Λιόκας προτείνει ένα πολύ καλό μενού γευσιγνωσίας.

Πού θα φας αυτές τις γιορτές στην Κηφισιά;

Παραμένει πάντοτε μία γοητευτική χριστουγεννιάτικη εξόρμηση εντός πόλης κι εμείς σου προτείνουμε εκείνα τα μέρη που αξίζουν γαστρονομικής προσοχής.

Εστιατόρια με ζεστή ατμόσφαιρα

Για αυτές τις ημέρες που το κρύο έχει την τιμητική του, σταχυολογούμε δέκα αξιόλογα εστιατόρια κάθε είδους που μαζί με το φαγητό μας περιβάλλουν με τη θαλπωρή τους.

Monzù

Σε ένα από τα πιο γοητευτικά αρχοντικά της Κηφισιάς, ο Γιάννης Λιόκας προτείνει μια ιταλική κουζίνα που συνδυάζει τη γευστική οικειότητα με ένα ραφινάρισμα la franais, και κάνει σουξέ.