Brasserie Lorraine

Ένα ατμοσφαιρικό γαλλικό εστιατόριο με μοντέρνα αύρα από τον Γιώργο Μελισσάρη και τον Γιάννη Μωράκη στο χώρο του πάλαι ποτέ «Mohnblumchen» στη Δεξαμενή. Γεύσεις με κλασικό à la francaise πρόσημο, εκσυγχρονισμένες από τον σεφ Παναγιώτη Ζώκο. Zωντανές piano performances.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€40 - €90

Πληροφορίες:

Κλειστά Κυρ.

Σχετικά άρθρα

Πού θα φας μετά μουσικής στην Αθήνα

Μία δωδεκάδα εστιατορίων για κάθε γούστο που πλαισιώνουν τις μπουκιές με live μουσικές - επίσης για κάθε γούστο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
19/12/2023

Στη "Brasserie Lorraine" οι γιορτές έχουν γεύση από στρείδια Rockefeller

Η πληθωρική συνταγή που, σύμφωνα με τον εμπνευστή της, πήρε το όνομα του Αμερικανού κροίσου γιατί υπήρξε "ο μόνος τόσο πλούσιος όσο και η γεύση του πιάτου", συναντά στο κολωνακιώτικο στέκι μια απολαυστική εκδοχή, που δίνει στις ημέρες των γιορτών την πλουσιοπάροχη νοστιμιά που τους αρμόζει.

Πού πίνει και τρώει τώρα το Κολωνάκι

Η πλήρης και updated λίστα με τα εστιατόρια και μπαρ για κάθε διάθεση σε μία από τις διαχρονικά δημοφιλέστερες γειτονιές της Αθήνας.

Γνωρίστε τα νέα αστέρια της γαστρονομίας στην Ελλάδα (vol. 1, Αθήνα)

Έχοντας ολοκληρώσει τις γευστικές δοκιμές της χρονιάς και γιορτάζοντας τα 30 χρόνια των Χρυσών Σκούφων εστιάζουμε σε νέους και νέες φερέλπιδες σεφ, που κάνουν αίσθηση στη γευστική μας σκηνή και την ανανεώνουν με τις ιδέες, τις δημιουργίες τους, το στιλ τους.

Τρώγοντας και πίνοντας στο μικρό Παρίσι των Αθηνών

Εστιατόρια, μπαρ και όλα τα υπόλοιπα μέρη που φέρνουν κάτι από γαλλική κουλτούρα στα γευστικά δρώμενα της πόλης.

Φαγητό μετά μουσικής: 8 στέκια για όλες τις ορέξεις

Όποιο κι αν είναι το μουσικό είδος που σας ανοίγει την όρεξη, θα το βρείτε στις παραδοσιακές ταβέρνες, στα ατμοσφαιρικά εστιατόρια και στα θεαματικά καμπαρέ της πόλης, που παντρεύουν στη σάλα τους νοστιμιά και διασκέδαση.

"Brasserie Lorraine": Στο Παρίσι του Κολωνακίου

Το ατμοσφαιρικό στέκι της πλατείας Δεξαμενής συνδυάζει σικάτη διακόσμηση, και παριζιάνικο αέρα, με ένα best of από σουξέ των γαλλικών μπρασερί, σε σπιρτόζικες αναδιατυπώσεις από τον ταλαντούχο σεφ Παναγιώτη Ζώκο.