Ρόδακας

Ένα παλιό σπίτι στην περιοχή του Μετς μετατράπηκε σε ξεχωριστό μικρό εστιατόριο, διατηρώντας ατόφια διακοσμητικά στοιχεία του παρελθόντος. Την αστική ατμόσφαιρα συμπληρώνουν οι ανάλογες γεύσεις, που επιμελείται ο γνωστός σεφ Γιάννης Στανίτσας και σερβίρονται σε τρία διαφορετικά δωμάτια με καλοστρωμένα τραπέζια.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€20 - €25

Πληροφορίες:

Κυρ. μόνο μεσημ. Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Πού θα φας και πού θα πιεις μετά τον Μαραθώνιο

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για την 13η ημέρα του Νοεμβρίου, μετά το σημαντικό αθλητικό event.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
12/11/2022

''Ρόδακας'': Αστικές αναμνήσεις σε ρετρό κάδρο

Ένα ταξίδι στον χρόνο μέσα από παλιές γεύσεις σε μια αθηναϊκή μονοκατοικία.

Γεύσεις κλασικής αθηναϊκής αστικής μαγειρικής στον «Ρόδακα» στο Μετς

Σε μια πανέμορφη μονοκατοικία του 1935, που θυμίζει παλιό αρχοντικό, κρύβεται ο «Ρόδακας» και το νοσταλγικό αθηναϊκό comfort food του με τη σπιτική αύρα.

«Ρόδακας»: Μαγειρείο νέας κοπής στο Μετς

Το καινούργιο σενάριο του έμπειρου Νίκου Κουτουζή γράφεται εδώ και λίγο καιρό στην ανερχόμενη γειτονιά του Μετς κι έχει πειστική αύρα και γεύσεις από τα παλιά.

«Ρόδακας»: Όνειρο αστικής νυκτός σε μια αυλή του Μετς

Είναι από τις πολύ πρόσφατες αφίξεις που ξεχώρισαν ο «Ρόδακας», τον οποίο δημιούργησε ο Νίκος Κουτουζής στη γειτονιά του Μετς.

6 νέα εστιατόρια που ομορφαίνουν τον γευστικό χάρτη της πόλης

Αφίξεων συνέχεια στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, από το κέντρο, το Παγκράτι και το Κολωνάκι μέχρι την Κηφισιά και τη Γλυφάδα.

Η γευστική πυξίδα του γιορτινού downtown

Ανάμεσα στα λαμπερά ρεβεγιόν και τα φιλικά καλέσματα, οι βόλτες στη γιορτινή Αθήνα έχουν αυτές τις ημέρες την τιμητική τους αλλά και τα στέκια που ταιριάζουν σε κάθε διάθεση, από την Πλατεία Συντάγματος, το Θησείο και του Ψυρρή μέχρι το Κολωνάκι και το Παγκράτι.