Colonial

Ριζικά ανανεωμένο το εστιατόριο στο Γκολφ Γλυφάδας, έχει αύρα εγγλέζικου club και αστικής τραπεζαρίας. Η δράση ξεκινάει από το πρωί και συνεχίζεται μέχρι αργά, με ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις του Γιάννη Μπαξεβάνη. Brunch καθημερινά.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€30 - €35

Πληροφορίες:

Από το πρωί.

Σχετικά άρθρα

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2023 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα πάμε και τι μενού θα επιλέξουμε στα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Αθήνας;

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/12/2023

"Colonial": Φύση και αίγλη σε έναν ξεχωριστό χώρο

Tο μοναδικό εστιατόριο μέσα σε golf court σε ολόκληρη την πρωτεύουσα θα το βρείτε στη Γλυφάδα, εκεί όπου το "Colonial" μάς καλωσορίζει σε μια καταπράσινη όαση, ιδανική για θερινή ραστώνη.

"Colonial"

Φύση και αίγλη σε έναν ξεχωριστό χώρο.

"Colonial": Η κομψή αποικία του fine dining

Αν υπάρχει ένα μέρος όπου η υψηλή γαστρονομία και το γκολφ συναντιούνται σε ένα και μόνο σημείο, τότε το "Colonial" είναι ακριβώς αυτό.

Colonial: Μια δροσερή και καταπράσινη όαση για όλους

Έναν υπέροχο all-day πόλο έλξης δημιούργησε το πλήρως ανανεωμένο εστιατόριο «Colonial» μέσα στους καταπράσινους κήπους του εμβληματικού Γκολφ της Γλυφάδας.

Δροσιά και φιλοξενία μέσα στο πράσινο του «Colonial»

Συνδυάζοντας την προνομιακή τοποθεσία με την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα και την ευλαβική τήρηση των μέτρων για την ασφάλεια όλων μας, το «Colonial» αποτελεί ένα πραγματικό all day hot spot στα νότια προάστια.

20 ξεχωριστές προτάσεις για brunch στην πόλη

Το brunch, ο νόστιμος γάμος του πρωινού με το γεύμα, έχει ταιριάξει απόλυτα με την ιδιοσυγκρασία μας, σε μια τάση που ήρθε για να μείνει. Ξενοδοχεία, bar-restaurants και all day spots και bars μας δίνουν ιδέες για κάθε διάθεση.