Φίτα

Στο sui generis στέκι του Φώτη Φωτεινόγλου, οι προμήθειες που γίνονται κάθε πρωί καθορίζουν το μενού, το οποίο βασίζεται αποκλειστικά σε μεζέδες και πιάτα φτιαγμένα με εποχικά υλικά.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€25 - €30

Πληροφορίες:

Σάβ. & μεσημ. Κυρ. μόνο μεσημ. Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Φίτα

Σαφώς ανανεωμένη και εξελιγμένη, με τον Δημήτρη Δημητριάδη να έχει αναλάβει επικεφαλής στην κουζίνα της, η γαστροταβέρνα στο Δουργούτι έκανε και συνεχίζει να κάνει αίσθηση στην Αθήνα. Ιδιοσυγκρασιακό σκηνικό, μα και μπιστρονομική γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
21/03/2024
14

Τα εστιατόρια της Αθήνας που ξεχωρίζει το Condé Nast Traveler

Τα "tastiest local eateries" όπως τα προτείνει το δημοφιλές lifestyle ταξιδιωτικό περιοδικό.

Γιατί όλοι βγαίνουν στον Νέο Κόσμο;

Κάποιοι μιλούν για το νέο Παγκράτι. Άλλοι κάνουν λόγο για το μέρος που πάει η "φάση". Τι ακριβώς συμβαίνει ανατολικά της Συγγρού;

5 εστιατόρια εκτός πιάτσας που αξίζουν τη διαδρομή

Μακριά από πιάτσες, σε μη κομβικές τοποθεσίες χωρίς γαστρονομικό status, μια νέα κάστα χώρων εστίασης δίνει το πράσινο φως σε μαγειρικές, που αγαπούν την καλή πρώτη ύλη. Η ανάγκη της γευστικής αποκέντρωσης, και σε ελληνικό έδαφος, εξελίσσεται με γοργούς πλέον ρυθμούς σε ανερχόμενη τάση.

Νέος Κόσμος: Νέοι κάτοικοι, νέα στέκια, νέα εποχή

Κάτοικοι με βαθιές ρίζες στην περιοχή, εγχειρήματα που έβγαλαν τον Νέο Κόσμο στον αφρό και νέα, πολλά υποσχόμενα πρότζεκτ συνυπάρχουν αρμονικά. Είναι η αρχή μιας νέας άνθησης ή μιας ακόμη ισοπέδωσης του ιδιαίτερου χαρακτήρα της πόλης;

Ο πατσάς μπαινει στα σαλόνια χάρη στην παγκόσμια ημέρα του

Σιγά σιγά δημιουργείται ένα άτυπο Greek Tripe Tribe, που οδηγεί την μπιστρονομία και το fine dining σε νέα νερά εξοικείωσης... με τον πατσά. Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα του πολλοί σεφ τού πλέκουν το εγκώμιο.

Συνάντηση νοστιμιάς στο «ΦΙΤΑ»

Επτά νέοι μάγειρες συνομιλούν bistroνομικά στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Νέου Κόσμου δίπλα στις γραμμές του τραμ. Σπεσιαλιτέ σπέσιαλ, για παρείστικο κυριακάτικο γεύμα.