THE CELLAR HOUSE Εστιατόρια για κρέας Λεωφ. Πεντέλης 125 , Μελίσσια Tηλ: 2182189436 Τιμές: € 35 - 50 Πληροφορίες: Και μεσημ. Επίσημη σελίδα στο facebook Μενού Μενού Χριστουγέννων Μενού Πρωτοχρονιάς Μενού Αγιού Βαλεντίνου Μενού Σαρακοστής Κλείσε τραπέζι online To εστιατόριο του πολυχώρου «Aventador Prime Meat House», αξιοποιώντας διαφορετικές κοπές/σιτέματα, κάνει διαδρομές μεταξύ κατσαρόλας, ροτισερί και ξυλόφουρνου. Αγορά εισιτηρίου ▼ Μενού X Κλείσε το Μενού Μενού Χριστουγέννων Μενού al a cart Με Εκλεκτές προτάσεις σε κοπές και σιτέματα & Δημιουργίες με την υπογραφή του έμπειρου σεφ Γιάννη Στανίτσα (που θα βρεις στον κατάλογο) & Έξτρα γιορτινά πιάτα όπως roulade παραδοσιακής γαλοπούλας γεμιστή με σταφίδες, κουκουνάρι, κάστανα και φουά γκρα, μαζί με baby πατάτες ψητές με βότανα, μαύρο χοίρο μπρεζέ με ποικιλία άγριων μανιταριών και σάλτσα βερμούτ και μιλφέιγ με κρέμα σαμπάνιας καραμελωμένα κάστανα και φραμπουάζ. Ζωντανή μουσική αλλά και ιδέες για κοκτέιλ από τον βραβευμένο bartender Δημήτρη Παπαϊωάννου στο υπέροχο bar Μενού Πρωτοχρονιάς Μενού al a cart Με Εκλεκτές προτάσεις σε κοπές και σιτέματα & Δημιουργίες με την υπογραφή του έμπειρου σεφ Γιάννη Στανίτσα (που θα βρεις στον κατάλογο) & Έξτρα γιορτινά πιάτα όπως roulade παραδοσιακής γαλοπούλας γεμιστή με σταφίδες, κουκουνάρι, κάστανα και φουά γκρα, μαζί με baby πατάτες ψητές με βότανα, μαύρο χοίρο μπρεζέ με ποικιλία άγριων μανιταριών και σάλτσα βερμούτ και μιλφέιγ με κρέμα σαμπάνιας καραμελωμένα κάστανα και φραμπουάζ. Ζωντανή μουσική αλλά και ιδέες για κοκτέιλ από τον βραβευμένο bartender Δημήτρη Παπαϊωάννου στο υπέροχο bar Μενού Αγίου Βαλεντίνου Ποτήρι prosecο με φράουλα Ραβιόλι καρδιά γεμιστό με κατσικίσιο τυρί σερβίρεται με σάλτσα τζίντζερ και quanciale ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ Χοιρινή κόντρα Μαύρου Χοίρου σε κρουστά φυστίκι γεμιστό με καραμελωμένα σύκα και προσούτο Ευρυτανίας και σάλτσα κακάο με αρμπαρόριζα. ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ Semisphere Σοκολάτα caramelia Valhrona και σάλτσα passion fruit Χρέωση κατ’ άτομο € 40 Μενού Σαρακοστής X Κλείσε το Μενού Φωτογραφίες Promotional section