Φάμπρικα του Ευφρόσυνου (Η)

Μια ατμοσφαιρική ταβέρνα νέας γενιάς με τολμηρό ντεκόρ, πολύ καλή κουζίνα και ιδιαίτερα φροντισμένη κάβα, η οποία, εκτός από το όνομα που έχει κάνει στο Κουκάκι, είναι μαγνήτης για ολόκληρη την πόλη.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€25 - €30

Πληροφορίες:

Από 5 μ.μ. Σάβ. & μεσημ. Κυρ. μόνο μεσημ. Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

ΦΥΣΙΚΑ FYSIKA: Οι παράλληλες δράσεις του φεστιβάλ κρασιού

Wine pairings, παρουσιάσεις και δοκιμές σε αγαπημένα σποτ της πόλης, λίγο πριν το σημαντικό φεστιβάλ κρασιού στη Σοφοκλέους.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
26/10/2023

Πού τρώμε στο Κουκάκι

Τα μέρη της γειτονιάς που αξίζουν τη γευστική προσοχή.

Πού να σταματήσετε για τις πιο νόστιμες μπουκιές πριν το Ηρώδειο

Τώρα που οι γευστικές μας έξοδοι θα πρέπει να προηγούνται των θεαμάτων, σημειώνουμε γευστικές στάσεις στα πέριξ του Ηρωδείου, για γαστρονομικό ζέσταμα πριν από την παράσταση.

Στιλιστική ιδιαιτερότητα και νόστιμη κουζίνα στη «Φάμπρικα του Ευφρόσυνου»

Sui generis μαγαζί για Έλληνες και ξένους, με σούπερ νόστιμες ­προτάσεις, προσεγμένη κάβα, μεγάλες μερίδες, γλυκές τιμές και ωραία αύρα.

Έξι spots για κάθε όρεξη στο Κουκάκι

Η άνθηση του Κουκακίου δεν περιορίζεται στα cafes και τα bars, περνάει και από το τραπέζι, με εστιατόρια ικανά να καλύψουν όλα τα γούστα και τις ορέξεις.

Ιδέες για φαγητό γιορτινό και a la carte

Τρία εστιατόρια που δεν φοράνε τα καλά τους (πιάτα) μόνο στα ρεβεγιόν αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες των γιορτών κι έτσι μπορείς να διαλέξεις είτε από τον κατάλογο, είτε από τα έξτρα πιάτα ημέρας ό,τι σου... γυαλίσει.