Αφρόψαρο

Κομψό θαλασσινό εστιατόριο με πολύ όμορφες λεπτομέρειες και κουζίνα μοντέρνας αντίληψης, που δεν ξεχνάει και τα κλασικά της ψαροφαγίας. Πολλές οι ιδέες με άρωμα αρμύρας στο μενού που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον, η ψαριά της ημέρας σε περιμένει σε μια όμορφη μαρμάρινη ψαριέρα, ενώ ακόμη και η αυλή έχει τη θάλασσα μέσα της: εκεί θα δεις ένα τεράστιο ψάρι σε γκράφιτι.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€30 - €35

Πληροφορίες:

Και μεσημ. Κλειστά Κυρ. βράδυ.

Σχετικά άρθρα

Αφιέρωμα: Εστιατόρια και ταβέρνες για ψάρια και θαλασσινά, για όλη την Σαρακοστή

Στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε θα δείτε τις προτάσεις μας για μια απολαυστικά θαλασσινή Σαρακοστή, σε εστιατόρια και ψαροταβέρνες της Αττικής.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
14/03/2024

"Αφρόψαρο": Θαλασσινή φινέτσα head to tail

Το ψαροφαγικό διαμάντι του Νέου Ηρακλείου απλώνει στα τραπέζια του νόστιμη σύγχρονη θαλασσινή κουζίνα.

Αφρόψαρο

Στον αφρό της θάλασσας

Αφρόψαρο

Αυτό το ψαρο-εστιατόριο είναι από τους βασικούς παράγοντες ­ανόδου της πιάτσας του Νέου Ηρακλείου. Πολύ όμορφο περιβάλλον, καλές τιμές και σύγχρονη, νόστιμη θαλασσινή κουζίνα.

Η Αθηναϊκή κάνει comeback στον έρωτά μας για την παλιά αστική Αθήνα

Το ρετρό εμπνέει τη γευστική σκηνή της πόλης και η Αθηναϊκή, γνωστή και ως ψάρι μαγιονέζα, σερβίρεται ανανεωμένη κι εκσυγχρονισμένη στα καλά εστιατόρια. Κάνουμε ένα φλας μπακ στην ιστορία της και απολαμβάνουμε τις νέες εκδοχές της.

Προχωρημένες ψαροδημιουργίες στο Νέο Ηράκλειο

Μόλις πέντε μήνες έχει δέσει τη βάρκα του στο εστιατόριο «Αφρόψαρο» ο ικανότατος σεφ Γιάννης Στανίτσας και βρέθηκε με τα δίχτυα του γεμάτα από ψαροφάγους, που φαίνεται πως έχουν αγαπήσει τις προτάσεις του.