Mr. Pug’s Canteen

Στην καντίνα του κ. Pug, που έστησαν στο Χαλάνδρι ο Γιώργος Βενιέρης και ο Σήφης Μανουσέλης, έχουν την τιμητική τους τα bao (ασιατικά ψωμάκια ατμού). Από το παράθυρο που ανοίγει στην Κατσουλιέρη θα πάρεις bao buns με διάφορες γεμίσεις, bao burgers και bao dogs, churros με αλμυρή καραμέλα και σοκολάτα-τζίντζερ αλλά και καφέ.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€10 - €15

Πληροφορίες:

Από 5 μ.μ. Παρ., Σάβ. από 2 μ.μ.

Σχετικά άρθρα

Streetfood: Τα γευστικά trends της δεκαετίας, που μας έβγαλαν στο δρόμο

Η επέλαση της πίτσας αλλά και οι ολοένα ευρύτεροι ethnic ορίζοντες της πόλης ήταν οι τάσεις που έντυσαν τις βόλτες μας στη δεκαετία που κλείνει, αποδεικνύοντας ότι το streetfood, εκτός από ανερχόμενη γαστρονομική τάση, είναι και ο πιο fun τρόπος να γνωρίσουμε τη γευστική ταυτότητα της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
07/01/2020

Αυτά είναι τα καλύτερα street food της πόλης όπως εσείς τα ψηφίσατε

Χωρίς προηγούμενο ήταν η συμμετοχή σας στον online διαγωνισμό για το πιο αγαπημένο streetfood της Αθήνας, που διοργάνωσε το «α» με τη χορηγία της ελληνικής αλυσίδας METRO Cash & Carry. Ανακαλύψτε τα 12 πρώτα σε ψήφους.

Bao buns, τα ασιατικά ψωμάκια ατμού που έγιναν trend

Στην Αθήνα βρέχει bao. Διερευνούμε γιατί αυτά τα αφράτα γεμιστά ψωμάκια που χωράνε στη χούφτα σου κυκλοφορούν στην πόλη σε όλο και περισσότερες εκδοχές και τείνουν να γίνουν γευστική... εμμονή.