Σαρδελάκι

Ξεκίνησε από την οδό Φοίβης και συνεχίζει στην Πανδώρας, σε ένα φρέσκο, λιτό σκηνικό νεο-ταβέρνας, με άνετη σάλα και μια όμορφη αυλή στο πίσω μέρος. Τα ορεκτικά τα επιλέγεις από το δίσκο. Ακολουθούν καλό τηγάνι και σχάρα σε ένα προσιτό concept ψαροφαγίας, που εστιάζει στους θαλασσινούς μεζέδες, εμπλουτίζει όμως την πρότασή του και με όστρακα και ζυμαρικά. Πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση και καλές τιμές.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€25 - €30

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Τα καλύτερα spots της φετινής Παραλιακής

Η αθηναϊκή ριβιέρα απλώνει τα θέλγητρά της συνθέτοντας μια σαγηνευτική βεντάλια από προτάσεις, για όλες τις ώρες και όλα τα γούστα, αλλά με έναν κοινό παρονομαστή: το καταγάλανο της θάλασσας να θέτει τις βάσεις για να αποδράσουμε απ’ την πόλη όταν δεν μπορούμε να την εγκαταλείψουμε.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
14/08/2021

Νέες γεύσεις θάλασσας στο «Σαρδελάκι» της Γλυφάδας

Το ξεχωρίσαμε από την πρώτη στιγμή, αφού καθιέρωσε την προσιτή και ποιοτική ψαροφαγία στο γευστικό στερέωμα της πόλης και χαιρόμαστε που το «Σαρδελάκι» της Γλυφάδας ωριμάζει όμορφα.

Shopping στα νότια με εκλεκτές γευστικές στάσεις

Φτιάξαμε ένα λαχταριστό μαραθώνιο στα νόστιμα στέκια Γλυφάδας, Βούλας, Βουλιαγμένης, ώστε να κάνετε τα ψώνια σας στη ζωηρή αγορά της Γλυφάδας και να ξαποστάσετε για νόστιμα διαλείμματα.

Σαρδελάκι

Η ταβέρνα που καθιέρωσε την προσιτή, ποιοτική ψαροφαγία συνεχίζει το σούπερ ελκυστικό δρομολόγιό της στη Γλυφάδα.

Η Αθήνα νηστεύει! 53 στέκια για κλασικές και εναλλακτικές σαρακοστιανές γεύσεις

Σημάδι των καιρών, αλλά έπειτα από πολλά πολλά χρόνια που το εαρινό σαρανταήμερο νηστείας ήταν μόνο για τους πιστούς, σήμερα όλο και περισσότεροι παραδινόμαστε στη γοητεία του διαφορετικού της Μεγάλης Σαρακοστής και επιλέγουμε στέκια με ωραία νηστίσιμα για την έξοδό μας.