Peppers

Μοντέρνο στιλ, μεγάλη και φωτεινή σάλα με ψηλά και χαμηλά τραπέζια όπου προσφέρονται εκτός από κανονικό φαγητό και για τσιμπολόγημα με ουζάκι, τσίπουρο, κρασί ή μπύρα. Στο μενού, εκτός από τα κλασικά ορεκτικά υπάρχουν και τηγανητές πατάτες με αβγά και σουτζούκι ή παστουρμά για να περάσει στη συνέχεια σε μπιφτέκια, κεμπάπ, καλαμάκια, τυλιχτά, γύρο, σχάρα. Δροσερός κήπος για το καλοκαίρι.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€13 - €15

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Τσικνίζουμε στο σπίτι με άποψη

Με την Τσικνοπέμπτη προ των πυλών, σταχυολογούμε αξιόλογα εστιατόρια που ειδικεύονται στις κρεατονοστιμιές για κάθε γούστο ή κάνουν σπέσιαλ προτάσεις στο πνεύμα και στα αρώματα που προστάζει η ημέρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/03/2021

Delivery με θέμα: Μια βραδιά για κρεατοφάγους

Από brisket και πάπια μέχρι ψαγμένα σουβλάκια, κεμπάπ και μερακλίδικες γεύσεις Ανατολής, ιδού 8 ξεχωριστές ιδέες για να απολαύσουμε στο σπίτι μια βραδιά φουλ του κρέατος.

H καθημερινή κομψή έξοδος στα Β.Π. έχει «Peppers»

Το νεοσουβλατζίδικο-κεμπαπτζίδικο της Νέας Ερυθραίας έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την καλαίσθητη διακόσμηση και τα ωραία του καταλόγου του.

«Peppers»: Σουβλάκι νέας γενιάς στα Β.Π.

Στο χώρο το παλιού «Aztec», στο κέντρο της Νέας Ερυθραίας, το νέο σουβλατζίδικο-κεμπαπτζίδικο «Peppers» ψηφίζει big is beautiful και κερδίζει τις εντυπώσεις.

Peppers: Nέας γενιάς σουβλατζίδικο στα βόρεια

Στο χώρο το παλιού «Aztec», στο κέντρο της Νέας Ερυθραίας, το νέο σουβλατζίδικο-κεμπαπτζίδικο «Peppers», αν κι επιλέγει το μινιμαλιστικό ύφος στη διακόσμηση, με το λευκό να κυριαρχεί παντού, κατά τα λοιπά ψηφίζει big is beautiful και κερδίζει τις εντυπώσεις.