Wagamama

Η βρετανικής καταγωγής αλυσίδα που κάνει καριέρα σε όλο τον κόσμο έχει δύο έδρες στην Αθήνα, μια στο Golden Hall, με τραπέζια και στη βεράντα, και μια ακόμα σε έναν πολυεπίπεδο, φωτεινό χώρο στην Κηφισιά με πολλές όμορφες γωνιές, που το καλοκαίρι βγαίνει έξω στην οδό Κασσαβέτη. Σύγχρονο, casual στιλ στο ντεκόρ, χορταστικές ιαπωνικές γεύσεις με αρκετές ευρύτερα ασιατικές νότες σε ποικιλία, ανάμεσα τους και sushi, ποτά και κοκτέιλ.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€25 - €30

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Η φάση είναι ράμεν

Η πολυεπίπεδη γευστική comfort-ιά της δημοφιλούς ιαπωνικής νουντλόσουπας δείχνει να κάνει το statement της στην εστιατορική Αθήνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/02/2023

It’s ramen o’clock στα ραμενάδικα της πόλης

Η ξακουστή ιαπωνική νουντλόσουπα αιχμαλωτίζει την Αθήνα στην comfort νοστιμιά της και όλο και περισσότερα εστιατόρια την εντάσσουν με φαντασία στο μενού τους ή της αφιερώνονται εξολοκλήρου.

Nόστιμη γιορτινή βόλτα στην Κηφισιά σε 6 στάσεις

Ενώ εσείς θα επιδίδεστε σε χαρούμενες ασκήσεις shopping, έξι ωραία εστιατόρια στρώνουν το τερέν για την καλοπέρασή σας στην καρδιά της πανέμορφης συνοικίας των βορείων προαστίων.

Η vegan πλευρά των «Wagamama»

Ένα νέο vegan menu –«χωρίς κρέας, γεμάτο γεύση»– λανσάρουν αυτές τις ημέρες τα δύο αγαπημένα πολυασιατικά στέκια της πόλης.

Food to make you feel good

Γεύσεις φτιαγμένες για να μας κάνουν να νιώθουμε καλά σε δύο μοντέρνους χώρους με χαλαρή, νεανική αλλά και family-friendly διάθεση. Ναι, για τα «Wagamama» λέμε.

6 γευστικές στάσεις για τις γιορτινές βόλτες στην Κηφισιά

Από bio-sensitive μπιστρό, μεξικάνικα και Αmerican style στέκια μέχρι ιταλιάνικη τρατορία, γιαπωνέζικο eatery και θεατράλε μπαρ-ρεστοράν, οι γιορτινές μας βόλτες για shopping ή δείπνο στα βόρεια έχουν ρυθμό και γεύση.