Βαρκούλες

Στην αίθουσα με τα δύο επίπεδα ψαράκια και γλάροι στους τοίχους και μια ταπετσαρία με βότσαλα στήνουν οικείο και προσεγμένο θαλασσινό σκηνικό. Ο σεφ και ιδιοκτήτης Θεμιστοκλής Ζεάκης και η ομάδα του εστιάζουν στο φρέσκο ψάρι και τα ΠΟΠ ελληνικά προϊόντα, τα οποία πρωταγωνιστούν τόσο σε κλασικές όσο και σε πιο πρωτότυπες συνταγές. Πολύ ωραία γλυκά.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€25 - €28

Πληροφορίες:

Και μεσημ. Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Δείτε τα 31 εστιατόρια που συμμετέχουν στη Restaurant Fishweek 2017 και απολαύστε υπεύθυνη ψαροφαγία

Το «αθηνόραμα» και το WWF Ελλάς συνδιοργανώνουν από τις 3 μέχρι τις 15/4 το 2ο happening υπεύθυνης και βιώσιμης ψαροφαγίας σε 31 εστιατόρια της Αθήνας, με σπέσιαλ μενού αλλά κι ένα διαγωνισμό για 8 δωρεάν γεύματα.

Η Αθήνα νηστεύει! 53 στέκια για κλασικές και εναλλακτικές σαρακοστιανές γεύσεις

Σημάδι των καιρών, αλλά έπειτα από πολλά πολλά χρόνια που το εαρινό σαρανταήμερο νηστείας ήταν μόνο για τους πιστούς, σήμερα όλο και περισσότεροι παραδινόμαστε στη γοητεία του διαφορετικού της Μεγάλης Σαρακοστής και επιλέγουμε στέκια με ωραία νηστίσιμα για την έξοδό μας.

Βαρκούλες: Σερί μεζέδων στο σοκάκι του Στέλιου...

Αγκυροβολημένες στη Νέα Ιωνία, οι «Βαρκούλες» βγάζουν τραπεζάκια στο ήσυχο σοκάκι, όπου έζησε ο Στέλιος Καζαντζίδης, όπως δηλώνει και η απλή προτομή στην αρχή του.

Βαρκούλες

Το σκηνικό θυμίζει παλιά γειτονιά. Προσφυγούπολη γαρ η Νέα Ιωνία. Ο δρόμος είναι σχετικά στενός, τα τραπεζάκια, μία σειρά στο πεζοδρόμιο και απέναντι κυρίως μονοκατοικίες και διόρωφα. Που και που καμία πολυκατοικία. Κλασικό περιβάλλον παλιάς ταβέρνας με τρία μεγάλα ατού. Καλό φαγητό με άρωμα θάλασσας, αποτελεσματικό και ευγενικό σέρβις και κυρίως προσιτές και φιλικές τιμές για το είδος του φαγητού που προτείνει.