Τόσο στο κάτω επίπεδο, στη σάλα με τις χρωματιστές μαξιλάρες και τα χειροποίητα φωτιστικά, όσο και σε μια ταράτσα περιστοιχισμένη από τροπικά φυτά,...
Η Χαρούλα, η κόρη του Αντώνη Βούλγαρη, του φιλοσόφου/ταβερνιάρη που έστησε το χώρο το 1968, συνεχίζει την παράδοση μαζί με τον γιο της. Γεύσεις...
Φιλικό, με σύγχρονο στιλάκι, ήρθε κι έβαλε μια έθνικ πινελιά στο μεζεδοβασίλειο των Άνω Πετραλώνων. Στο μοντέρνο, μίνιμαλ, βαμμένο σε αποχρώσεις τού...
Ο Ξενοφώντας, που θα τον δείτε στη σάλα κι η Ελισάβετ, που έχει αναλάβει την κουζίνα, έστησαν αυτό το ζεστό, φιλικό μεζεδο-στέκι στα Κάτω Πετράλωνα....
Ο χώρος του θρυλικού «Chez Lucien» αναβιώνει ως ένα σύγχρονης λογικής μπιστρό με ρετρό αύρα. Ο μικρός κατάλογος, που επιμελείται ο Lucien Lescanne,...
Σύγχρονο ύφος, ιδιαίτερο στυλ και concept το συν τρώγειν στη μεγάλη μπάρα μιας ανοικτής fine dinning κουζίνας, χαρακτηρίζουν το εστιατόριο του...
Χαριτωμένη και ιδιαίτερα περιποιημένη, πλούσια σε γεύσεις, στεριανές και θαλασσινές. Και μαγειρευτά.
Αυτό το εστιατόριο άναψε φούρνο Josper κι έβαλε τα Πετράλωνα σε ρυθμό κρεατοφαγίας. Με βιομηχανική διακόσμηση στο κάτω κομμάτι του και μια ταράτσα με...
Καραγκιόζης και παλιά Αθήνα στους τοίχους και νεανικό κοινό στα τραπέζια του, σε ένα μεζεδοπωλείο που μαγειρεύει νόστιμα και προσέχει τα υλικά του.
Αγυάλιστο αλλά ατμοσφαιρικό περιβάλλον ταβέρνας σε στιλ «πάμε σαν άλλοτε» και ανάλογα μεγάλη ιστορία που μετράει πολλές δεκαετίες. Παλιοί και νέοι...
Ρετρό καλοστημένο σκηνικό με διακόσμηση παλιάς Αθήνας και πιάτα που ρετουσάρουν την παράδοση με δημιουργικές πινελιές. Μεγάλη γκάμα από σπιτικά λικέρ....
Ο Giovanni Scaraggi έστησε ένα ιταλικό εστιατόριο που κοιτάζει με σύγχρονη ματιά την κουζίνα της «Μπότας». Must taste το χταπόδι με guanciale, οι...
Από τα Πετράλωνα ξεκίνησε η «Χρύσα», με μεσογειακή, σπιτικής χροιάς κουζίνα και χαρακτηριστικά περιποιητική διάθεση, κι εκεί επέστρεψε, έχοντας...