Οδηγός Εστιατορίων

Φίλτρα οδηγού Εστιατορίων

Φέρνουμε τα έξω μέσα

Μαρίνος –«Μαραθιά» -Σουράνης: Κολοκυθοανθοί με πρωτότυπη γέμιση

Η οικογένεια του Μαρίνου Σουράνη μένει στο σπίτι και ο δημιουργός της βραβευμένης «Μαραθιάς» στην Τήνο μαγειρεύει μαζί τους μια πρωτότυπη εκδοχή γεμιστών κολοκυθοανθών με κριθαρότο, άγρια σπαράγγια και μάραθο.

Resto-συνταγή
Απολαμβάνουμε μια «Nikkei» βραδιά στο σπίτι

Απολαμβάνουμε μια «Nikkei» βραδιά στο σπίτι

Το ταλαντούχο δίδυμο του βραβευμένου bar restaurant του Κολωνακίου, ο σεφ Σπύρος Μαυροειδής και η bar lady Μαίρη Ταλαιπώρου, δημιούργησαν ειδικά για εμάς μια σειρά από συνταγές με εξωτικά αρώματα που μπορούμε να φτιάξουμε στο σπίτι.

Δοκιμάσαμε
«Cho Cho San»: Ασιατικός εξωτισμός σε συσκευασία μπιμπελό

«Cho Cho San»: Ασιατικός εξωτισμός σε συσκευασία μπιμπελό

Το μικρό στέκι της Δροσιάς κερδίζει τις πρώτες εντυπώσεις με τις ιδιαίτερες διακοσμητικές πινελιές του, ο πλούσιος, δυτικότροπος πολυασιατισμός του μενού του όμως είναι αυτός που παίρνεις μαζί σου ως γευστική ανάμνηση φεύγοντας.

Αφιέρωμα
10 wine bars & restaurants για ξεχωριστές οινογευστικές εμπειρίες

10 wine bars & restaurants για ξεχωριστές οινογευστικές εμπειρίες

Τα wine bars της πόλης αλλά και τα εστιατόρια όπου το κρασί παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο πλέκουν τον δικό τους θελκτικό after office μίτο, και μας ξεμυαλίζουν με ταξίδια σε μυρωδάτους αμπελώνες, με όχημα τις εκλεκτές τους ετικέτες και τη δυνατή παρουσία του ελληνικού terroir.

Θέμα
2000-2020: H άνθηση της ελληνικής κουζίνας

2000-2020: H άνθηση της ελληνικής κουζίνας

Μετρώντας αντίστροφα για την τρίτη τελετή απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2020, στο «Makedonia Palace» στη Θεσσαλονίκη, ανατρέχουμε στην εικοσαετία που προηγήθηκε για να φωτίσουμε τις εξελίξεις οι οποίες οδήγησαν στην άνοιξη της ελληνικής γαστρονομίας.

Νέα
Με διπλή παρουσία έδωσε γεύση στους Χρυσούς Σκούφους το Macallan 12 ετών Double Cask

Με διπλή παρουσία έδωσε γεύση στους Χρυσούς Σκούφους το Macallan 12 ετών Double Cask

Το δυναμικό single malt whiskey γοήτευσε τους εκλεκτούς καλεσμένους του θεσμού, με την γευστική του πολυπλοκότητα να εκφράζεται τόσο στην αρχή, όσο και στο τέλος της γευστικής διαδρομής της βραδιάς.

Δείτε περισσότερα θέματα της ενότητας Εστιατόρια στο Αρχείο Θεμάτων