Οδηγός Εστιατορίων

Φίλτρα οδηγού Εστιατορίων

!

Εστιατόρια ανά

Αναζήτηση Εστιατορίων

Θέμα
Albert Roux: Θυμόμαστε μια συνέντευξη επί προσωπικού με τον σεφ των 6 Michelin που έφυγε από τη ζωή

Albert Roux: Θυμόμαστε μια συνέντευξη επί προσωπικού με τον σεφ των 6 Michelin που έφυγε από τη ζωή

Ο άνθρωπος που έμαθε στους Βρετανούς τι εστί γκουρμέ πέθανε στις 4 Ιανουαρίου, αφήνοντας πίσω του μια τεράστια γαστρονομική κληρονομιά. Ανάμεσα στους σταθμούς της, υπήρξε και η παρουσία του ως guest chef στο diner de gala των Χρυσών Σκούφων του 2002.

Νέα
Δίνουμε στο Σαββατοκύριακο τη γεύση που του αξίζει με ένα τέλειο brunch, delivered by efood

Δίνουμε στο Σαββατοκύριακο τη γεύση που του αξίζει με ένα τέλειο brunch, delivered by efood

Ορισμένα από τα καλύτερα brunch στέκια της πόλης έρχονται για πρώτη φόρα στο σπίτι μέσα από τη μεγαλύτερη πλατφόρμα διανομής φαγητού στην Ελλάδα, κι εμείς κρατάμε νόστιμες σημειώσεις για το σαββατοκύριακο που πλησιάζει.

Αφιέρωμα
αθηνόραμα Umami | Οι chefs των αγαπημένων μας εστιατορίων παρουσιάζουν τα comfort foods τους

αθηνόραμα Umami | Οι chefs των αγαπημένων μας εστιατορίων παρουσιάζουν τα comfort foods τους

Αν οι γιορτές ήταν η ιδανική αφορμή να δώσουμε λίγα παραπάνω γκάζια στην κουζίνα, τώρα είναι η ευκαιρία να ρίξουμε ρυθμούς, ετοιμάζοντας πιάτα γεμάτα θαλπωρή – και οι σεφ των εστιατορίων που δεν καταφέραμε να επισκεφτούμε, μας δίνουν τη συνταγή!

Συνέντευξη
Stelios Sakalis: Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin Έλληνας σεφ στην καρδιά της Τοσκάνης μας συστήνεται

Stelios Sakalis: Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin Έλληνας σεφ στην καρδιά της Τοσκάνης μας συστήνεται

Κυνήγησε από μικρός το όνειρό του, μαγείρεψε σε κορυφαίες κουζίνες και πλέον μπορεί να περηφανεύεται για το δικό του αστέρι Michelin στο fine dining εστιατόριο Il Pievano στο χωριό Gaiole στο Chianti.

Θέμα
5 κορυφαίες γυναίκες σεφ καταρρίπτουν τα στερεότυπα

5 κορυφαίες γυναίκες σεφ καταρρίπτουν τα στερεότυπα

Σε ένα από τα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα του κόσμου, αυτό της επαγγελματικής κουζίνας, αυτές οι κορυφαίες σεφ αποδεικνύουν ότι η παγκόσμια εστιατορική σκηνή δεν έχει απλώς χώρο, αλλά και ανάγκη για το γυναικείο άγγιγμα.

Δείτε περισσότερα θέματα της ενότητας Εστιατόρια στο Αρχείο Θεμάτων