Ολοκαίνουρια cocktails και brunch με την εξωτική υπογραφή του "Ιguazu"

Το all-day στέκι της πλατείας Βραζιλίας προσφέρει γευστικές απολαύσεις από το πρωί έως το βράδυ.

iguazu

Καθώς τα εξωτικά beats σε αγκαλιάζουν ήδη προσεγγίζοντας την "ζούγκλα" των Ιλισίων, το καταπράσινο σκηνικό ξεδιπλώνεται προτού καν φτάσεις στην πόρτα του ‘’Iguazu Athens’’. Το all-day στέκι της πλατείας Βραζιλίας μας σύστησε το λατινοαμερικανικό ταμπεραμέντο του όχι μόνο από την larger than life ατμόσφαιρά του αλλά και μέσα από γεύσεις που συνδυάζουν fusion κοσμοπολιτισμό και μητροπολίτικη ευρηματικότητα. Στο τιμόνι της κουζίνας ο ταλαντούχος σεφ Γιάννης Παρίκος δουλεύει με μαεστρία αναπάντεχες γευστικές "κόντρες" με διαφορετικές υφές και αρώματα, πατώντας στις βασικές προσταγές μιας multiethnic κουζίνας. Brazilian sushi, σπάνιες κοπές, ταρτάρ, tacos όλα μπλεντάρουν σε ανατρεπτικές γεύσεις που καρφώνονται στο μυαλό.

iguazu

Στο ‘’Iguazu Athens’’ το δυνατό brunch αποτελεί κεφάλαιο από μόνο του με το κουαρτέτο αυγών -αβγά Benedictina, ομελέτα με τσορίθο, αυγά ποσέ με αβοκάντο και ομελέτα με κοτόπουλο- να σηματοδοτούν την comfort εμπειρία. Στα παραπάνω σουξέ έρχονται να προστεθεί ένας ολοκαίνουριος γευστικός brunch καμβάς με πιάτα όπως το Ιguazu Breakfast Combo για δύο άτομα με τηγανητά αυγά σε χωριάτικο ψωμί, αβοκάντο, τσορίθο, γλυκοπατάτες και μανιτάρια.

igazu

Tην ίδια στιγμή κάτω από τα τροπικά δέντρα και το άγρυπνο βλέμμα του ινσταγκραμικού γορίλα που επιβλέπει την σάλα μπορείς να απολαύσεις από το πρωί ποιοτικό καφέ καθώς και τα ψαγμένα cocktails από τη νέα καλοκαιρινή λίστα. Το εξωτικό spot των Ιλισίων κάνει γκελ και όσο νυχτώνει μ’ ένα διάχυτο party mood να απλώνεται και στην al fresco σάλα του, υπό τους ήχους των Dj που μετακομίζουν έξω όταν τα φώτα χαμηλώσουν για τα καλά. 

Περισσότερες πληροφορίες

Iguazu Athens

Λαοδικείας 16 & Νυμφαίου 1, Ιλίσια
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.