Ολοκαίνουρια cocktails και brunch με την εξωτική υπογραφή του "Ιguazu"

Το all-day στέκι της πλατείας Βραζιλίας προσφέρει γευστικές απολαύσεις από το πρωί έως το βράδυ.

iguazu

Καθώς τα εξωτικά beats σε αγκαλιάζουν ήδη προσεγγίζοντας την "ζούγκλα" των Ιλισίων, το καταπράσινο σκηνικό ξεδιπλώνεται προτού καν φτάσεις στην πόρτα του ‘’Iguazu Athens’’. Το all-day στέκι της πλατείας Βραζιλίας μας σύστησε το λατινοαμερικανικό ταμπεραμέντο του όχι μόνο από την larger than life ατμόσφαιρά του αλλά και μέσα από γεύσεις που συνδυάζουν fusion κοσμοπολιτισμό και μητροπολίτικη ευρηματικότητα. Στο τιμόνι της κουζίνας ο ταλαντούχος σεφ Γιάννης Παρίκος δουλεύει με μαεστρία αναπάντεχες γευστικές "κόντρες" με διαφορετικές υφές και αρώματα, πατώντας στις βασικές προσταγές μιας multiethnic κουζίνας. Brazilian sushi, σπάνιες κοπές, ταρτάρ, tacos όλα μπλεντάρουν σε ανατρεπτικές γεύσεις που καρφώνονται στο μυαλό.

iguazu

Στο ‘’Iguazu Athens’’ το δυνατό brunch αποτελεί κεφάλαιο από μόνο του με το κουαρτέτο αυγών -αβγά Benedictina, ομελέτα με τσορίθο, αυγά ποσέ με αβοκάντο και ομελέτα με κοτόπουλο- να σηματοδοτούν την comfort εμπειρία. Στα παραπάνω σουξέ έρχονται να προστεθεί ένας ολοκαίνουριος γευστικός brunch καμβάς με πιάτα όπως το Ιguazu Breakfast Combo για δύο άτομα με τηγανητά αυγά σε χωριάτικο ψωμί, αβοκάντο, τσορίθο, γλυκοπατάτες και μανιτάρια.

igazu

Tην ίδια στιγμή κάτω από τα τροπικά δέντρα και το άγρυπνο βλέμμα του ινσταγκραμικού γορίλα που επιβλέπει την σάλα μπορείς να απολαύσεις από το πρωί ποιοτικό καφέ καθώς και τα ψαγμένα cocktails από τη νέα καλοκαιρινή λίστα. Το εξωτικό spot των Ιλισίων κάνει γκελ και όσο νυχτώνει μ’ ένα διάχυτο party mood να απλώνεται και στην al fresco σάλα του, υπό τους ήχους των Dj που μετακομίζουν έξω όταν τα φώτα χαμηλώσουν για τα καλά. 

Περισσότερες πληροφορίες

Iguazu Athens

Λαοδικείας 16 & Νυμφαίου 1, Ιλίσια
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.