The Wine Barrel: Πάσχα με το κρασί που μας έρχεται.. κουτί!

Το αγαπημένο μας βαρελάκι ήρθε για να μείνει και να πρωταγωνιστήσει σε όλες τις –ανοιξιάτικες πλέον- στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους μας.

Wine barrel

Το Wine Barrel είναι η ζωντανή απόδειξη ότι πρέπει να σκεφτόμαστε out of the box. Καταργώντας όλα τα στερεότυπα, τοποθετεί το κρασί in the box με ένα ποιοτικό προϊόν που θα συντροφέψει όλα τα γέλια και τα τσουγκρίσματα, ενώ δε θα λείψει από τα αναστάσιμα και Πασχαλινά τραπέζια που κοντοζυγώνουν. Μαζεμένοι γύρω από ένα μεγάλο γεμάτο από φαγητά τραπέζι στην αυλή, αυτό που θα συμπληρώσει το εαρινό μπουκέτο αρωμάτων είναι ένα ποτήρι Wine Barrel, έρωτας με την πρώτη γουλιά. 

Κρασί Φαγητό Γιορτή

Πολυποικιλιακοί οίνοι από εκλεκτούς ελληνικούς αμπελώνες έρχονται να προστεθούν στη λίστα μας για το wine & food pairing, γιατί φέτος το Πάσχα αποφασίσαμε ότι θα κλέψουμε λίγη από τη δόξα των sommeliers με μόλις τρία κρασιά. Το λευκό (Ασύρτικο, Μαλαγουζιά, Sauvignon Blanc)  ταιριάζει γάντι με τη μαγειρίτσα, αφού η δροσιστική του οξύτητα είναι ιδανική για τη λιπαρότητα του πιάτου. Αν μπορούσαμε να κλείσουμε την άνοιξη σε ένα κουτί, το αποτέλεσμα θα ήταν το ροζέ από Syrah και Grenache Rouge. Γευστικός παράδεισος όταν συνδυάζεται με το κοντοσούβλι, τα πρώτα μεζεδάκια και –γιατί όχι- με τη μαγειρίτσα. Ο επιβλητικός οβελίας δε θα συνοδευτεί με άλλο από το εκφραστικό κόκκινο, από Cabernet Sauvignon και Syrah που θα γεμίσουμε και θα ξαναγεμίσουμε τα ποτήρια μας, αφού το φαγοπότι θα συνεχιστεί για ώρες. Άλλωστε, ο χορός και το γλέντι ανοίγουν την όρεξη.

Κρασί φαγητό Γιορτή

Κι αν δεν καταναλώσουμε τα κρασιά άμεσα, σίγουρα δε θα αγχωθούμε. Διατηρούν τη φρεσκάδα και την ποιότητά τους ακόμα και 8 εβδομάδες μετά από το άνοιγμα, μέχρι τελευταίας σταγόνας. Κι αυτό χάρη στη συσκευασία τους, που μας έχει κερδίσει ήδη από το ράφι, γιατί είναι πρακτική, εύκολη στη μεταφορά κι αποθήκευση στο ψυγείο μας και φυσικά eco-friendly αφού είναι πλήρως ανακυκλώσιμη. Για την τιμή δε χρειάζεται να συζητήσουμε‧ η πιο value for money επιλογή, γιατί δε μας αρέσει να συμβιβαζόμαστε.

Κρασί Φαγητό Γιορτή

Το Wine Barrel δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει το κρασί σε γυάλινο μπουκάλι και φέρνει την επ-ανάσταση, κάνοντάς μας να μην ξεκολλάμε από το βρυσάκι του!

thewinebarrel.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Ντράβαλος Μεζέ" είναι το μεζεδάδικο που έλειπε από τη Νάουσα της Πάρου

Κι όμως στο πιο τουριστικό σημείο της Πάρου, τη Νάουσα, μπορείς να φας τηγανητά μεζεδάκια όπως παλιά και, μάλιστα, σε προσιτές τιμές.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
22/09/2023

Μαθαίνουμε… ιταλικά με το Lurisia: Aperitivo στο "Burratino"

Το premium ιταλικό νερό των 'Αλπεων, με τη βραβευμένη φιάλη σε σχήμα φαναριού ανθρακορύχου, γίνεται ο οδηγός μας για μερικές απ’ τις πιο φινετσάτες γευστικές διευθύνσεις της πόλης. Μας καλεί στην αγαπημένη του αυλή, που βρίσκεται στο κέντρο, για spritz και φαγητό α λα Ιταλικά.

Η πολύ κομψή κουζίνα του Πέτρου Δήμα στο "Makris Athens"

Φιλοδοξεί να γίνει η ναυαρχίδα των εστιατορίων "Makris" και η κουζίνα του μυρίζει ήδη υψηλές διακρίσεις. Το νέο ρεστοράν του Πέτρου Δήμα και των Domes Resort στην Ερμού βλέπει Ακρόπολη, αρχαία Αγορά και Θησείο και στοχεύει ψηλά.

'Ήπειρος': Στου Γκύζη για κορυφαίο σουβλάκι

Μία πινέζα-προορισμός στον χάρτη της αστικής σουβλακοφαγίας, με γύρο που σκοτώνει.

Τα γευστικά νέα του φθινοπώρου: Αφίξεις, ανανεώσεις και προσεχώς στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας

Καινούρια εστιατόρια που ήρθαν ή καταφθάνουν σύντομα, φρέσκα σενάρια που ήδη γράφονται και ηχηρές συνεργασίες δίνουν τον τόνο.

Κουζίνα χωρίς όρια στο "Alios Ilios Restaurant" στη Σαντορίνη

Με γαστρονομική φιλοσοφία εστιασμένη στην ανάδειξη των καλύτερων στοιχείων της ελληνικής ταυτότητας σε ένα έντεχνα παρουσιασμένο δημιουργικό concept, το εστιατόριο "Alios Ilios" αποτελεί μια σύγχρονη μεσογειακή εμπειρία για τον επισκέπτη.

S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "Enso"

Το κομψό all day στέκι στο Μαρούσι είναι νόστιμο και υποδέχεται θερμά τους θαμώνες του για χαλαρές "after office" συναντήσεις.