Δυο νέες αγαπημένες γεύσεις από τη Nespresso Professional

Αρώματα βανίλιας και καραμέλας γεμίζουν την καθημερινότητά μας, με τις νέες αρωματικές γεύσεις Caffé Vanilio και Caffé Caramello, που εξελίσσουν δυο παλιά αγαπημένα φαβορί ραφινάροντας τη γευστική τους απόλαυση.

Nespresso Caramello

Μένοντας πιστή στο όραμά της να προσφέρει επίκαιρες και γευστικές λύσεις, η Nespresso Professional υποδέχεται την άνοιξη με δυο νέες αρωματικές γεύσεις καφέ: τους Caffé Vanilio και Caffé Caramello. Βασισμένοι σε δυο γεύσεις που έχουμε αγαπήσει πολύ, τους Vanilla και Caramel, οι νέοι αρωματικοί καφέδες της Nespresso Professional εξελίσσουν και ραφινάρουν τα δυο αυτά φαβορί απόλαυσης, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά τους.

Nespresso Caramello

Διασφαλίζοντας ότι κάθε φλιτζάνι έχει μια απαλή, γεμάτη γεύση και ζωηρό άρωμα που διαρκεί, οι Caffé Vanilio και Caffé Caramello παρασκευάζονται από τους καλύτερους κόκκους Arabica, με προέλευση από τη Βραζιλία και την Κολομβία, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους συνεργάτες ή τους πελάτες μας μια ακόμα πιο απολαυστική εμπειρία.

Nespresso Vanillo

Ο Caffé Vanilio, νέα εκδοχή μιας κλασικής γεύσης, ξυπνά μοναδικά συναισθήματα σε κάθε γουλιά. Κάθε φλιτζάνι ξεδιπλώνει στη γουλιά την ποιοτική υπογραφή που φέρνει το μείγμα Arabica από την Νότια Αμερική, με νότες ζεστής βανίλιας και ψημένων δημητριακών. Καφές με διακριτικό, αλλά γλυκό άρωμα και μεταξένια λεία υφή, ταιριάζει σε κάθε γούστο, προσφέροντας μια απαλή γλυκύτητα που συνδυάζεται τέλεια με γάλα και γάλατα φυτικής προέλευσης από βρώμη, αμύγδαλο ή σόγια.

Nespresso Vanillo

Ο Caffé Caramello προσφέρει μια απολαυστική πινελιά στα παραδοσιακά ροφήματα καφέ, με την κρεμώδη γλυκύτητα και τη χαρακτηριστική γεύση του. Οι νότες καραμέλας είναι διακριτικές αλλά χαρακτηριστικές, με νότες μπισκότου να συμπληρώνουν τη μεταξένια υφή των κόκκων της Νότιας Αμερικής. Οι κύριες αναμείξεις εδώ εξισορροπούν διακριτικά τη γεύση καραμέλας με τις νότες βύνης, ξηρών καρπών και καβουρδισμένου καφέ, ενώ όταν συνδυαστεί με γάλα, ή γάλατα φυτικής προέλευσης, αποκαλύπτει αρώματα από κέικ αμυγδάλου και βανίλιας, που συμπληρώνουν αρμονικά τη νότα καραμέλας.

Για να ανακαλύψετε τους νέους αρωματικούς καφέδες της Nespresso Professional καθώς και τις απολαυστικές νέες συνταγές καφέ, επισκεφθείτε το www.nespresso-pro.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.