Συνάντηση Ελλάδας- Γαλλίας με τους Δημήτρη Μπούτσαλη και Clément Convard στο "MFlavours"

Ελληνική και γαλλική κουζίνα ενώνονται σε ένα four hands dinner στο εστιατόριο "MFlavours" του Athens Capital Hotel.

MFlavours

Ο Executive Chef του "Athens Capital Hotel", Δημήτρης Μπούτσαλης, φιλοξενεί στις 17 Μαρτίου στην κουζίνα του ατμοσφαιρικού "MFlavours" ("Top Notch 2023"), τον βραβευμένο με Michelin σεφ Clément Convard του εστιατορίου "Le Cénacle" του ξενοδοχείου "La Cour des Consuls Hotel & Spa-MGallery Collection" στην Τουλούζη, για να ετοιμάσουν από κοινού ένα μενού που θα συνδυάζει δημιουργικά την ελληνική με τη γαλλική κουζίνα. Ατού στο "ΜFlavours" η ανοιχτή κουζίνα του που προσφέρει θέα στη δράση επιτρέποντας στους καλεσμένους να παρατηρούν τους σεφ επί το έργον ετοιμάζοντας πιάτα που θα αναδεικνύουν τα ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά της κουλτούρας των δύο χωρών. Το δείπνο συνεργασίας των δύο αξιόλογων σεφ θα συνοδεύουν εκλεκτά ελληνικά και γαλλικά κρασιά. 

Διαβάστε Επίσης

"Ο σεφ υπερηφανεύεται για τη σύναψη μακροχρόνιων συνεργασιών με τοπικούς παραγωγούς ενώ έχει ιδιαίτερο ταλέντο στην ανάδειξη απλών υλικών", αναφέρει ο κόκκινος οδηγός για τον Convard, φιλοσοφία που ενστερνίζεται από τη δική του σκοπιά και ο οικοδεσπότης Δημήτρης Μπούτσαλης ο οποίος ξεδιπλώνει τις πολύ ενδιαφέρουσες μοντέρνες γεύσεις του σε προσεγμένα μενού γευσιγνωσίας. 

Κρατήσεις:  214 444 2000 | HB3X8-FB@accor.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Κουκούμαβλος": Μία εμβληματική επιστροφή στη Σαντορίνη

Ένα από τα σημαντικότερα εστιατόρια του Αιγαίου επανέρχεται, αυτή τη φορά στο "Katikies Chromata".

Το "Σymposio" επανέρχεται στη Βαρβάκειο

Ο παλμός της Αθήνας χτυπά ξανά στο πιο viral event της πόλης, που θα συνδυάσει τέχνη, μουσικές, performances, αλλά και συναρπαστικό street food στο επιβλητικό σκηνικό της Βαρβακείου, αυτήν την Κυριακή 19 Μαρτίου από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και της 11.30 το βράδι.

Το ντοκιμαντέρ "Φαγητό και χώρα" δίνει φωνή σε οραματιστές αγρότες και σεφ που κάνουν τη βιωσιμότητα πράξη

Στο επίκεντρο της έρευνας και της αφήγησης βρίσκεται η Ρουθ Ρέιτσελ, μια από τις πιο επιδραστικές μορφές της αμερικανικής γαστρονομικής κουλτούρας.

"Casa Mexicana": Viva Mexico στο Νέο Ψυχικό

Η πρόσφατη άφιξη στο Νέο Ψυχικό έχει μεξικάνικο αέρα με κοπές από την Αργεντινή να δίνουν τον τόνο σε ένα εξωτικό mix n’ match.

Μια "Ελιά" φύτρωσε στη Μαβίλη

Η ελιά εμπνέει το νέο εστιατόριο σύγχρονης ελληνικής κουζίνας που πρόσφατα "ρίζωσε" στη Μαβίλη.

Ο Τάσος Περδίκης δεν είναι ο σουβλατζής που έχεις συνηθίσει

Στη 'Βόλβη', για μια κουβέντα με τον άνθρωπο που ευθύνεται για ένα από τα πιο νόστιμα σουβλάκια της πόλης.