"Viva Italia" στο "Da Bruno" με ανανεωμένο μενού

Αέρας ανανέωσης φυσά στις γεύσεις του ολοφάνερα φρεσκαρισμένου ιταλιάνικου πόστου στο Παλαιό Φάληρο, που στα 35 και πλέον χρόνια λειτουργίας του, συνεχίζει να είναι σταθερή αξία για τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας.

«Ciao Italia» στο ανανεωμένο «Da Bruno» © Ελευθερία Βασιλειάδη

Στα 35 και πλέον χρόνια λειτουργίας του, το εστιατόριο ιταλικής κουζίνας στο Παλαιό Φάληρο, που στεγάζεται σε ιστορικό κτήριο του 1935 συνεχίζει να είναι σταθερή αξία για τους λάτρεις του είδους. Στα τραπέζια της ανανεωμένης αυλής της τρατορίας του Δημήτρη Τσούκαρη αλλά και στην κομψή σάλα, παρελαύνουν κλασικές ιταλιάνικες σπεσιαλιτέ και πιάτα με τη φρέσκια ματιά της σεφ Κυριακής Φωτοπούλου.

Da Bruno

Η χαλαρή ατμόσφαιρα και οι ωραίες μουσικές είναι δύο ακόμα ατού που θα απολαύσετε με φόντο τα φυτά που αγκαλιάζουν περιμετρικά τον εξωτερικό χώρο ενώ τα φίνα ταιριάσματα των προτάσεων με κρασιά του ιταλικού, ελληνικού και νεοκοσμίτικου αμπελώνα ολοκληρώνουν τη συνολική εμπειρία.

Da Bruno

Την τιμητική τους και στο νέο μενού έχουν τα φρέσκα ζυμαρικά σε αυθεντικές ιταλικές ρετσέτες αλλά και κάποιες ιδωμένες με φρέσκια ματιά. Τα paccheri con Guancia, ζυμαρικά με σιγομαγειρμένα μοσχαρίσια μάγουλα με κρέμα παρμεζάνας και το φιλέτο μπακαλιάρου πάνω σε καπονάτα μελιτζάνας με σταφίδες και λάδι βασιλικού είναι στα "πρέπει" δοκιμής. Κρατήστε χώρο για το all time classic τιραμισού και αναζητήστε το ξεχωριστό μενού που ανανεώνεται τακτικά και περιλαμβάνει προτάσεις με τα καλά της εποχής. 

Περισσότερες πληροφορίες

Da Bruno

Αγ. Αλεξάνδρου 46, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".