"Viva Italia" στο "Da Bruno" με ανανεωμένο μενού

Αέρας ανανέωσης φυσά στις γεύσεις του ολοφάνερα φρεσκαρισμένου ιταλιάνικου πόστου στο Παλαιό Φάληρο, που στα 35 και πλέον χρόνια λειτουργίας του, συνεχίζει να είναι σταθερή αξία για τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας.

«Ciao Italia» στο ανανεωμένο «Da Bruno» © Ελευθερία Βασιλειάδη

Στα 35 και πλέον χρόνια λειτουργίας του, το εστιατόριο ιταλικής κουζίνας στο Παλαιό Φάληρο, που στεγάζεται σε ιστορικό κτήριο του 1935 συνεχίζει να είναι σταθερή αξία για τους λάτρεις του είδους. Στα τραπέζια της ανανεωμένης αυλής της τρατορίας του Δημήτρη Τσούκαρη αλλά και στην κομψή σάλα, παρελαύνουν κλασικές ιταλιάνικες σπεσιαλιτέ και πιάτα με τη φρέσκια ματιά της σεφ Κυριακής Φωτοπούλου.

Da Bruno

Η χαλαρή ατμόσφαιρα και οι ωραίες μουσικές είναι δύο ακόμα ατού που θα απολαύσετε με φόντο τα φυτά που αγκαλιάζουν περιμετρικά τον εξωτερικό χώρο ενώ τα φίνα ταιριάσματα των προτάσεων με κρασιά του ιταλικού, ελληνικού και νεοκοσμίτικου αμπελώνα ολοκληρώνουν τη συνολική εμπειρία.

Da Bruno

Την τιμητική τους και στο νέο μενού έχουν τα φρέσκα ζυμαρικά σε αυθεντικές ιταλικές ρετσέτες αλλά και κάποιες ιδωμένες με φρέσκια ματιά. Τα paccheri con Guancia, ζυμαρικά με σιγομαγειρμένα μοσχαρίσια μάγουλα με κρέμα παρμεζάνας και το φιλέτο μπακαλιάρου πάνω σε καπονάτα μελιτζάνας με σταφίδες και λάδι βασιλικού είναι στα "πρέπει" δοκιμής. Κρατήστε χώρο για το all time classic τιραμισού και αναζητήστε το ξεχωριστό μενού που ανανεώνεται τακτικά και περιλαμβάνει προτάσεις με τα καλά της εποχής. 

Περισσότερες πληροφορίες

Da Bruno

Αγ. Αλεξάνδρου 46, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι γυρεύουν οι παγόδες ανάμεσα στους γαλλικούς αμπελώνες;

Το Cos d’Estournel, από το ομώνυμο εντυπωσιακό chateau του Μπορντό, είναι κρασάρα που συνδυάζει δύναμη και φινέτσα. Το ίδιο οινοποιείο έχει δε στη φαρέτρα του και άλλα διαμαντάκια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
25/11/2022

Σε αυτό το φεστιβάλ θα μάθεις τα πάντα για το μέλι

Γνωρίστε σπάνιες ποικιλίες ελληνικού μελιού και νέα προϊόντα στο 13ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και προϊόντων μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2022: Τα κορυφαία εστιατόρια

Απονεμήθηκαν τα σημαντικότερα γαστρονομικά βραβεία στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας.

Το Σymposio είναι το event που θα αλλάξει τη Βαρβάκειο

Με τενόρους να συναντούν techno DJs, ξυλοπόδαρους να προσπερνούν αρπίστριες και street food κιόσκια να αχνίζουν μυρωδιές πλάι σε εκθέσεις ζωγραφικής, η γλαφυρή μπρουταλιτέ της οδού Αριστογείτονος στη Δημοτική Αγορά της Αθήνας μεταμορφώνεται στο urban σκηνικό ενός ανατρεπτικού event, που έρχεται για να μεταμορφώσει την εικόνα που έχουμε για το στομάχι της πόλης.

"Manοuka": Οινογευσιγνωσία με την Ακρόπολη "on screen"

Σφιχτά ενοποιημένο γαστρονομικό σενάριο με μοντέρνα προσέγγιση, οινικό cast με επιλεγμένες ελληνικές ετικέτες και ενδιαφέρουσα μπάρα με φόντο την Ακρόπολη δίνουν τον τόνο στο rooftop εστιατόριο στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου "Utopia".

Οι πιο γνωστοί μύθοι για το ποτό

Όχι, δε φταίει εκείνο το σφηνάκι στο τέλος για το hangover σου.

Τα νέα αστέρια Michelin της Ισπανίας και της Πορτογαλίας

Στο Τολέδο πραγματοποιήθηκε χθες η επίσημη παρουσίαση των εστιατορικών επιλογών του οδηγού Michelin Ισπανίας και Πορτογαλίας 2023 σε μια έκδοση με "βροχή" νέων αστεριών.