Έζα Fine Lager: H μπύρα που ταιριάζει στην Ελλάδα

Με τον πλούτο των διεθνών της διακρίσεων να λάμπει σαν το μεράκι των ανθρώπων που την παράγουν, η φίνα μπύρα της Ελληνικής Ζυθοποιΐας Αταλάντης είναι σχεδιασμένη για να φέρνει στο τραπέζι τη νοστιμιά του μαζώματος.

έζα fine lager

Σχεδιασμένη για να ταιριάζει με ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η γεύση της Ελλάδας, η εζα Fine Lager δεν είναι απλά άλλη μια μπύρα: είναι η ποιοτική απόδειξη ότι το πάθος και το μεράκι μπορούν να χωρέσουν σε ένα μπουκάλι. Επιστέγασμα μακρόχρονων δοκιμών και πειραματισμών, που της έφεραν έναν πλούτο από χρυσές διεθνείς διακρίσεις να συναγωνίζονται το λαμπερό ξανθό χρώμα της, η φίνα lager της Ελληνικής Ζυθοποιΐας Αταλάντης είναι φτιαγμένη από το υλικό των καλύτερών μας τραπεζωμάτων.

έζα fine lager

Συμπυκνώνοντας στα ελαφριά αρώματα και την απαλή της αίσθηση τη χαρά και την αξία του να καθόμαστε γύρω από ένα τραπέζι με φίλους, ξεδιπλώνει σε κάθε της γουλιά την απόλαυση του να μοιραζόμαστε γεύσεις, γνώσεις, εμπειρίες και απόψεις. Κι όπως ανοίγουμε μια μπίρα για να απολαύσουμε, έτσι  ανοίγουμε κι εμείς μαζί της, κι απολαμβάνουμε τη ζωή, την παρέα και το φαγητό που μας συνδέει.

έζα fine lager

Σχεδιασμένη για να προσθέτει την απόλαυση αυτή σε κάθε περίσταση, η δροσιστική γεύση που της χαρίζουν οι εκλεκτές ποικιλίες κριθαριών και λυκίσκου, αλλά και το αρτεσιανό νερό του Παρνασσού, κάνουν την εζα fine lager να μπορεί όχι απλά να συνοδεύσει τις πλέον πολυαγαπημένες γεύσεις της Ελληνικής Κουζίνας, αλλά να τις αναδείξει σε σπεσιαλιτέ υψηλού επιπέδου. Γιατί με το γεμάτο σώμα και τη γευστική αρμονία της, αυτή η ευχάριστη, ευκολόπιοτη και δροσιστική, αποτελεί την ιδανική αφορμή για τα παρεΐστικα τσουγκρίσματά μας, κλείνοντας στη γεύση της τη νοστιμιά του μαζώματος.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.