Έζα Fine Lager: H μπύρα που ταιριάζει στην Ελλάδα

Με τον πλούτο των διεθνών της διακρίσεων να λάμπει σαν το μεράκι των ανθρώπων που την παράγουν, η φίνα μπύρα της Ελληνικής Ζυθοποιΐας Αταλάντης είναι σχεδιασμένη για να φέρνει στο τραπέζι τη νοστιμιά του μαζώματος.

έζα fine lager

Σχεδιασμένη για να ταιριάζει με ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η γεύση της Ελλάδας, η εζα Fine Lager δεν είναι απλά άλλη μια μπύρα: είναι η ποιοτική απόδειξη ότι το πάθος και το μεράκι μπορούν να χωρέσουν σε ένα μπουκάλι. Επιστέγασμα μακρόχρονων δοκιμών και πειραματισμών, που της έφεραν έναν πλούτο από χρυσές διεθνείς διακρίσεις να συναγωνίζονται το λαμπερό ξανθό χρώμα της, η φίνα lager της Ελληνικής Ζυθοποιΐας Αταλάντης είναι φτιαγμένη από το υλικό των καλύτερών μας τραπεζωμάτων.

έζα fine lager

Συμπυκνώνοντας στα ελαφριά αρώματα και την απαλή της αίσθηση τη χαρά και την αξία του να καθόμαστε γύρω από ένα τραπέζι με φίλους, ξεδιπλώνει σε κάθε της γουλιά την απόλαυση του να μοιραζόμαστε γεύσεις, γνώσεις, εμπειρίες και απόψεις. Κι όπως ανοίγουμε μια μπίρα για να απολαύσουμε, έτσι  ανοίγουμε κι εμείς μαζί της, κι απολαμβάνουμε τη ζωή, την παρέα και το φαγητό που μας συνδέει.

έζα fine lager

Σχεδιασμένη για να προσθέτει την απόλαυση αυτή σε κάθε περίσταση, η δροσιστική γεύση που της χαρίζουν οι εκλεκτές ποικιλίες κριθαριών και λυκίσκου, αλλά και το αρτεσιανό νερό του Παρνασσού, κάνουν την εζα fine lager να μπορεί όχι απλά να συνοδεύσει τις πλέον πολυαγαπημένες γεύσεις της Ελληνικής Κουζίνας, αλλά να τις αναδείξει σε σπεσιαλιτέ υψηλού επιπέδου. Γιατί με το γεμάτο σώμα και τη γευστική αρμονία της, αυτή η ευχάριστη, ευκολόπιοτη και δροσιστική, αποτελεί την ιδανική αφορμή για τα παρεΐστικα τσουγκρίσματά μας, κλείνοντας στη γεύση της τη νοστιμιά του μαζώματος.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Ami gastrotheque", γαλλικό μπιστρό με αθηναϊκό twist

Το concept που θα συναντούσες σε κάποια παριζιάνικη γειτονιά, προσαρμόζεται στην αστική γευστική πραγματικότητα της πρωτεύουσας και αφήνει υποσχέσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/12/2022

Νέα πλάνα για τον Θάνο Στασινό

Η τρέχουσα σεζόν βρίσκει τον σεφ σε νέα πόστα, ρόλο συμβουλευτικό αλλά και ενεργό στην κουζίνα, αλλά και με δικό του χώρο στα σκαριά.

"Τρεις λαλούν": Vegan κουζίνα με ουσία

Ένα ακόμα πόστο, στο Γκάζι, που προσφέρει μια αξιόλογη γκάμα προτάσεων για κάθε ώρα της ημέρας, αποδεικνύει ότι η αυστηρά χορτοφαγική κουζίνα πέρα από ιδεολογικό έχει και γευστικό ενδιαφέρον.

Ρέθυμνο: Μια ιστορία οίνου και γαστρονομικού πλούτου

Με αγροτικά project που προσεγγίζουν την ταξιδιωτική εμπειρία, αλλά και διαμαντάκια της κρητικής γης που διεκδικούν θέση στις καρδιές και τα πιάτα μας, το τοπίο του Ρεθύμνου γίνεται ολοένα πιο ελκυστικό.

Αν ο foodie δεν πάει στον σεφ, πάει o σεφ στον foodie…

Γιατί οι σεφ "ξεσπιτώνονται" μαγειρεύοντας ως φιλοξενούμενοι σε κανονικές ή αυτοσχέδιες ενίοτε κουζίνες; Βρεθήκαμε σε μια σειρά γαστρονομικά happening στο εξωτερικό και καταθέτουμε κάποιες σκέψεις για την αμεσότητα κουζίνας-σάλας που θέλει τους μάγειρες να βγαίνουν από το "καβούκι" τους.

"Ποιο εστιατόριο θα ήθελα να έχω ανοίξει": 4 σεφ και restaurateurs απαντούν

4 σημαντικοί εκπρόσωποι της αθηναϊκής εστίασης μιλούν για εκείνα τα μέρη που θα ήθελαν οι ίδιοι να έχουν φτιάξει. Και δεν είναι ασφαλώς τα δικά τους.

Panettone al Parmigiano & Pepe Sichuan, ένα αναπάντεχο deli!

Ένα "αλμυρό" panettone ίσως ακούγεται παράξενα… μέχρι να δοκιμάσεις αυτή τη νέα παραλλαγή του γνήσιου μιλανέζικου panettone Mito21, που έκλεψε πέρσι τις εντυπώσεις.