Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας προτείνουν το "Villa Incognito"

Φωλιασμένο στην καρδιά της Τρίπολης, με ζηλευτή κάβα και πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο δημιουργικό και το comfort, το γαστροστέκι τριών φίλων δείχνει ότι ακόμη και στη νοστιμιά την ιστορία τη γράφουν οι παρέες.

Villa Incognito Τρίπολη

Με τη νοστιμιά του να τροφοδοτεί φήμη που απλώνεται πολύ πέρα από την περιοχή του, το "Villa Incognito" είναι το γαστροστέκι της Τρίπολης που, χάρη στη ζηλευτή κάβα και την κουζίνα που ισορροπεί ανάμεσα στη δημιουργική και την comfort πλευρά της ελληνικής γεύσεις, αποδεικνύει ότι, ακόμη και στη γαστρονομική σκηνή, την ιστορία τη γράφουν οι παρέες.

Villa Incognito Τρίπολη

Η παρέα της Υακίνθης Τυροβολά Δαγρέ, του Σωτήρη Κούρου και Γιώργου Σουγιουλτζή, εν προκειμένω, γράφει την ιστορία του "Villa Incognito", που γεννήθηκε από τη συνάντηση της τριάδας εστιατόρων δεύτερης γενιάς, οι οποίοι αποφάσισαν στα στενάκια της Τρίπολης να φυτέψουν έναν σπόρο που θα άνθιζε στη νέα γευστική εποχή της πόλης τους.

Έτσι, τοπικά υλικά, πελοποννησιακές συνταγές και δημιουργική διάθεση συνθέτουν τη γευστική ταυτότητα, ενώ περίπου 300 ετικέτες κυρίως από τον ελληνικό αμπελώνα, με αρκετές επιλογές σε ποτήρι συμπληρώνουν την εμπειρία ενός μεσογειακού wine restaurant με στόχο τη φιλοξενία και τη νοστιμιά. Βρείτε το στο κέντρο της Τρίπολης, να σερβίρει βραδινό καθημερινά εκτός Δευτέρας, αλλά και τα Σαββατοκύριακα μεσημεριανό και βραδινό.

Τάσου Σεχιώτη 43 & Δεληγιάννη, Τρίπολη, 2710222111
IG: @villa.incognito
FB: Villa Incognito
Τρίτη - Πέμπτη 19:30 έως 23:30
Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 13:00 έως 16:30 και 19:30 έως 23:30

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Noble

Το εστιατόριο που πυροδότησε την αναγέννηση της ροδίτικης κουζίνας, ανεβάζοντάς τη στην αγκαλιά του προχώ fine dining, είναι ο γαστρονομικός προορισμός που πρέπει να βάλετε στην ατζέντα σας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
11/08/2022

Οι 5 must - see γαστρονομικές ταινίες για το καλοκαίρι

Πρόσφατες αξιοσημείωτες παραγωγές που δίνουν τον τόνο στη θερινή ραστώνη των σινεφίλ και γαστροφίλ.

Ένας "Tsiftis" στα Ιλίσια

Το νέο εστιατόριο του Σήφη Μανουσέλη απλώνει τραπέζια σε έναν όμορφο πεζόδρομο των Ιλισίων, έχει το χαλαρό ύφος μιας γαστροταβέρνας και, κυρίως, γεύσεις που έχουν κάτι να πουν.

World’s 50 Best Restaurants: Τάσεις και εξελίξεις στον κόσμο της γαστρονομίας

Αβανγκάρντ ή low tech; Βιγκανιστές ή κρεατολάγνοι; Ποιες είναι οι τάσεις που αναδεικνύονται μέσα από τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου; Ένας κορυφαίος θεσμός επιδρά στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή προβάλλοντας τους influencers της γαστρονομίας.

Ο "Βασίλαινας" βάφτηκε μπλε

Το "Vassilenas Blue", η θερινή βερσιόν του ιστορικού και πολυβραβευμένου εστιατορίου του Θανάση Βασίλαινα, σήκωσε αυλαία στην Αντίπαρο. Πήραμε μια πρώτη, ωραία θαλασσινή γεύση και αναμεταδίδουμε.

Ο Σαντορινιός αμπελώνας επιστρέφει στη "Vedema"

Το ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων με τη νέα εσοδεία του Σαντορινιού αμπελώνα επιστρέφει στην έδρα του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, την εμβληματική "Σελήνη", και την κουζίνα του ιστορικού εστιατορίου να υποδέχεται τους παλιούς της σεφ Θοδωρή Παπανικολάου και Πάνο Τσίκα για ένα six hands dinner με τον νέο επικεφαλής, Έκτορα Μποτρίνι.

Psaropoula

Μια ιστορική ψαροταβέρνα περνά σε νέα εποχή χάρη στον Σπύρο Κερκύρα και τους συνεργάτες του, με επιμέλεια της κουζίνας από τον Γιάννη Λιόκα.