Η Μαρίκα παρλάρει αυθεντική ιταλική νοστιμιά

Όμορφη αυλή, φρεσκομαγειρεμένες συνταγές της μπότας σε πληθωρικές μερίδες, είναι τα βασικά συστατικά αυτής της ιταλιάνικης ταβέρνας.

Μαρίκα

Αν υπάρχει μια ιταλική ταβέρνα που έχει αγκαλιαστεί ζεστά από τον κόσμο των Βορείων και όχι μόνο, αυτή είναι η Μαρίκα. Αμέσως νιώθεις τη θέρμη που εκπέμπει αυτό το φιλόξενο στέκι όπου παντρεύει με μαεστρία την αστείρευτη γευστική παράδοση της μπότας με τις πληθωρικές μαμαδίστικές μερίδες που γεμίζουν τα πιάτα. Στην αεράτη αυλή- προορισμό στο Χαλάνδρι, τα vibes του κόσμου που περνάει καλά και απολαμβάνει τις γεύσεις που ετοιμάζονται a la minute είναι διάχυτα, όσο οι απίθανες μυρωδιές καταφθάνουν από την κουζίνα.

Η Μαρίκα παρλάρει αυθεντική ιταλική νοστιμιά

Cosy, ανοιχτόκαρδη και με εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής, η αγαπημένη ιταλική ταβέρνα μιλάει απευθείας στην ανάγκη μας για πραγματικές ιταλικές γεύσεις, από το πρωί με ποιοτικό καφέ και ιταλικό brunch. Mε θεμέλια την πεντανόστιμη πάστα και τις χειροποίητες πίτσες, χτίζεται ένα comfort μενού, κομμένο και ραμμένο πάνω σε ό, τι καλύτερο διαθέτει η αγορά. Φυσικά την πρωτοκαθεδρία έχουν οι νοστιμότατες προτάσεις ζυμαρικών με highlight την carbonara με guanciale και αυγό. Από τις δροσερές σαλάτες, η τέλεια με γκοργκοντζόλα, πεπόνι και αμύγδαλα και η all time classic caprese είναι στην αιχμή των best sellers τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες, αν δεν υποκύψετε σε κάποια από τις έξοχες πίτσες με το λεπτό χειροποίητο ζυμάρι.

Η Μαρίκα παρλάρει αυθεντική ιταλική νοστιμιά

Όταν φτάσει η ώρα του aperitivo,  πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει η εξαιρετική cocktail list με in-house συνταγές όπως το Marika Caramel με βότκα, σιρόπι καραμέλας και λεμόνι και το αναπάντεχο Chocolate Lovers με σοκολάτα βότκα και τρούφα. 

Περισσότερες πληροφορίες

Marika Trattoria.

Αγίας Παρασκευής 109, Χαλάνδρι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.