Ο καφές που "υπέγραψε" τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Τα γεμάτα ταμπεραμέντο αρώματα του Nespresso Professional Decaffeinato έφεραν ισορροπημένη κομψότητα στο diner de gala, ολοκληρώνοντας ιδανικά την πρωτότυπη γαστρονομική εμπειρία.

Nespresso BEK

Με νότες κακάο και την ένταση των ψημένων δημητριακών στην αρωματική παλέτα του, ο Nespresso Professional Decaffeinato "έκλεισε" ιδανικά το ταξίδι γεύσεων που σχεδίασαν οι σεφ της βραδιάς, Σωτήρη Ευαγγέλου (executive chef του "Makedonia Palace") και Λευτέρη Λαζάρου (του εμβληματικού "Varoulko Seaside"), για το diner de gala των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2022.

Στη μεγάλη γιορτή της ελληνικής γαστρονομίας, οι υψηλοί προσκεκλημένοι που γέμισαν τη λαμπερή αίθουσα του "Makedonia Palace", είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα εκλεκτό δείπνο με πρωταγωνίστρια τη θάλασσα και τους λιγότερο προβεβλημένους θησαυρούς της, που έστρεψε τον προβολέα στην άμεση ανάγκη να εναγκαλιστούμε τις αρετές της βιώσιμης αλιείας.

Nespresso Deca

Στο φινάλε, ισορροπημένος και γεμάτος ένταση, αλλά χωρίς καθόλου καφεΐνη, ο Decaffeinato της Nespresso Professional που μπορεί κανείς να απολαύσει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, σαγήνευσε τους καλεσμένους της βραδιάς. Η αποκαφεΐνοποίηση στη Nespresso γίνεται ακριβώς πριν το καβούρδισμα μέσα από μία 100% φυσική διαδικασία με βάση το νερό.  

Αυτό το υπέροχο λοιπόν χαρμάνι καφέ, χωρίς καφεΐνη, από Arabica Νότιας Αμερικής με μια ιδέα Robusta άφησε στο στόμα απαλές νότες κακάο και ψημένων δημητριακών που, συνδυασμένες με τα στακάτα αρώματα, ξεδίπλωσε τη γεμάτη ταμπεραμέντο προσωπικότητά του. Έτσι, o Nespresso Professional Decaffeinato έφερε ισορροπημένη κομψότητα στο diner de gala, ολοκληρώνοντας ιδανικά την πρωτότυπη γαστρονομική εμπειρία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο γευστικός χάρτης της Λεμεσού ξαναγράφεται

Εντυπωσιακά αρχιτεκτονήματα ξεφυτρώνουν το ένα μετά το άλλο κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου, άκρως πολυτελή ξενοδοχεία δίνουν μεγάλη σημασία στη γαστρονομική τους πρόταση και διεθνώς γνωστά εστιατορικά brands αναζητούν στέγη κάτω από τον –κάτι παραπάνω από καυτό– ήλιο της Λεμεσού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
13/08/2022

Noble

Το εστιατόριο που πυροδότησε την αναγέννηση της ροδίτικης κουζίνας, ανεβάζοντάς τη στην αγκαλιά του προχώ fine dining, είναι ο γαστρονομικός προορισμός που πρέπει να βάλετε στην ατζέντα σας.

Οι 5 must - see γαστρονομικές ταινίες για το καλοκαίρι

Πρόσφατες αξιοσημείωτες παραγωγές που δίνουν τον τόνο στη θερινή ραστώνη των σινεφίλ και γαστροφίλ.

Ένας "Tsiftis" στα Ιλίσια

Το νέο εστιατόριο του Σήφη Μανουσέλη απλώνει τραπέζια σε έναν όμορφο πεζόδρομο των Ιλισίων, έχει το χαλαρό ύφος μιας γαστροταβέρνας και, κυρίως, γεύσεις που έχουν κάτι να πουν.

World’s 50 Best Restaurants: Τάσεις και εξελίξεις στον κόσμο της γαστρονομίας

Αβανγκάρντ ή low tech; Βιγκανιστές ή κρεατολάγνοι; Ποιες είναι οι τάσεις που αναδεικνύονται μέσα από τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου; Ένας κορυφαίος θεσμός επιδρά στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή προβάλλοντας τους influencers της γαστρονομίας.

Ο "Βασίλαινας" βάφτηκε μπλε

Το "Vassilenas Blue", η θερινή βερσιόν του ιστορικού και πολυβραβευμένου εστιατορίου του Θανάση Βασίλαινα, σήκωσε αυλαία στην Αντίπαρο. Πήραμε μια πρώτη, ωραία θαλασσινή γεύση και αναμεταδίδουμε.

Ο Σαντορινιός αμπελώνας επιστρέφει στη "Vedema"

Το ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων με τη νέα εσοδεία του Σαντορινιού αμπελώνα επιστρέφει στην έδρα του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, την εμβληματική "Σελήνη", και την κουζίνα του ιστορικού εστιατορίου να υποδέχεται τους παλιούς της σεφ Θοδωρή Παπανικολάου και Πάνο Τσίκα για ένα six hands dinner με τον νέο επικεφαλής, Έκτορα Μποτρίνι.