Ο καφές που "υπέγραψε" τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Τα γεμάτα ταμπεραμέντο αρώματα του Nespresso Professional Decaffeinato έφεραν ισορροπημένη κομψότητα στο diner de gala, ολοκληρώνοντας ιδανικά την πρωτότυπη γαστρονομική εμπειρία.

Nespresso BEK

Με νότες κακάο και την ένταση των ψημένων δημητριακών στην αρωματική παλέτα του, ο Nespresso Professional Decaffeinato "έκλεισε" ιδανικά το ταξίδι γεύσεων που σχεδίασαν οι σεφ της βραδιάς, Σωτήρη Ευαγγέλου (executive chef του "Makedonia Palace") και Λευτέρη Λαζάρου (του εμβληματικού "Varoulko Seaside"), για το diner de gala των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2022.

Στη μεγάλη γιορτή της ελληνικής γαστρονομίας, οι υψηλοί προσκεκλημένοι που γέμισαν τη λαμπερή αίθουσα του "Makedonia Palace", είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα εκλεκτό δείπνο με πρωταγωνίστρια τη θάλασσα και τους λιγότερο προβεβλημένους θησαυρούς της, που έστρεψε τον προβολέα στην άμεση ανάγκη να εναγκαλιστούμε τις αρετές της βιώσιμης αλιείας.

Nespresso Deca

Στο φινάλε, ισορροπημένος και γεμάτος ένταση, αλλά χωρίς καθόλου καφεΐνη, ο Decaffeinato της Nespresso Professional που μπορεί κανείς να απολαύσει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, σαγήνευσε τους καλεσμένους της βραδιάς. Η αποκαφεΐνοποίηση στη Nespresso γίνεται ακριβώς πριν το καβούρδισμα μέσα από μία 100% φυσική διαδικασία με βάση το νερό.  

Αυτό το υπέροχο λοιπόν χαρμάνι καφέ, χωρίς καφεΐνη, από Arabica Νότιας Αμερικής με μια ιδέα Robusta άφησε στο στόμα απαλές νότες κακάο και ψημένων δημητριακών που, συνδυασμένες με τα στακάτα αρώματα, ξεδίπλωσε τη γεμάτη ταμπεραμέντο προσωπικότητά του. Έτσι, o Nespresso Professional Decaffeinato έφερε ισορροπημένη κομψότητα στο diner de gala, ολοκληρώνοντας ιδανικά την πρωτότυπη γαστρονομική εμπειρία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
24/04/2024

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.