Τα φυτικά προϊόντα που εντυπωσίασαν στους Χρυσούς Σκούφους 2022

Η Upfield Professional έβαλε τη δική της υπογραφή στις δημιουργίες του diner de gala των Χρυσών Σκούφων 2022, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τη φυσική γεύση και την ποιοτική ανωτερότητα των φυτικών προϊόντων της.

Upfield Χρυσοί Σκούφοι 2022

Παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή τροφίμων φυτικής προέλευσης και πρωτοπόρα στα φυτικά spreads, αλλά και καινοτόμα προϊόντα όπως τα Violife, που εξάγονται σε πάνω από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, η Upfield Professional φέρνει τη φυσική της γεύση στο τραπέζι μας εδώ και 150 χρόνια, με την ίδια αγνή καθαρότητα που το έκανε και στο diner de gala των Χρυσών Σκούφων 2022, προσθέτοντας φινέτσα και νοστιμιά στα τραπέζια του Grand Ballroom της Μεγάλης Βρεταννίας.

Το Rama Crème & Crème 35% πρωταγωνίστησε στο καλωσόρισμα των σεφ της βραδιάς, Αστέριου Κουστούδη (executive σεφ της "Μεγάλης Βρεταννίας" και του "King George") και Τάσου Μαντή (από το καινούργιο "Soil"), ξεδιπλώνοντας τα πιο φίνα χαρακτηριστικά του μέσα από ένα λεπτεπίλεπτο φρέσκο homemade βούτυρο από κρέμα, που συνδυάστηκε με αφράτο ψωμί ζυμωμένο με το βουτυρόγαλα του βουτύρου.

Δίνοντας τη δική της γεύση σε ένα από τα highlights της μεγάλης γαστρονομικής γιορτής, η Upfield Professional επιβεβαίωσε τη θέση της δίπλα στους δημιουργούς της γαστρονομίας σε όλες της τις εκφάνσεις, μέσα από κορυφαία προϊόντα, που γίνονται βάση για πιάτα νόστιμα, με σταθερή απόδοση, συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.