Ο ηγέτης του cash & carry στο πλευρό των Χρυσών Σκούφων 2022

Πρωτοπόρος στη Βιώσιμη Ανάπτυξη, τα METRO Cash & Carry έδωσαν το παρόν στο diner de gala των Χρυσών Σκούφων 2022, στηρίζοντας τη Zero Waste γιορτή της ελληνικής γαστρονομίας.

Metro C&C Χρυσοί Σκούφοι 2022

Με τη σπατάλη τροφίμων να απασχολεί ολοένα περισσότερους επαγγελματίες της ελληνικής εστίασης και το Zero Food Waste να αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά κινήματα ορθής διαχείρισης πρώτων υλών στην παγκόσμια εστιατορική σκηνή, τα METRO Cash & Carry δεν θα μπορούσαν να μην αναλάβουν την ευθύνη που αναλογεί στην ηγετική τους θέση εδώ και σχεδόν 50 χρόνια στον τομέα του cash & carry και της οργανωμένης χονδρικής πώλησης, αλλά και την υπευθυνότητα που τους φέρνει πάντα στο πλάι των καταναλωτών.

Παρέχοντας στους επαγγελματίες ουσιαστικές λύσεις μέσα από δράσεις και συμβουλές για τη σωστή διαχείριση των προμηθειών τους, η εταιρεία πρωτοπορεί για άλλη μια φορά, ενώ παράλληλα ακολουθεί πιστά μία αδιαπραγμάτευτη και μακροχρόνια δέσμευση για την προστασία του περιβάλλοντος, τη μείωση της ενεργειακής δαπάνης και την εδραίωση του Zero Food Waste.

Ως υπερήφανος χορηγός του θεσμού των Χρυσών Σκούφων, τα METRO Cash & Carry συντονίστηκαν με την πρωτοβουλία του κορυφαίου γαστρονομικού θεσμού της χώρας, συνυπογράφοντας τη Zero Food Waste λογική του dinner de gala, παρέχοντας πρώτες ύλες για τα δημιουργικά πιάτα που παρουσίασαν οι Chef της βραδιάς, Αστέριος Κουστούδης (Executive Chefτης "Μεγάλης Βρεταννίας" και του "King George") και Τάσος Μαντής (από το καινούργιο "Soil"), αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η σωστή διαχείριση είναι βασικό βήμα για ένα καλύτερο μέλλον τόσο γιατον πλανήτη, όσο και για τον καθένα μας ξεχωριστά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η συναρπαστική γαστρονομία της βραδιάς πιάτο πιάτο

Το αποκορύφωμα της 31ης τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων στο "Athenaeum InterContinental" συντελέστηκε μ’ ένα συναρπαστικό 4 hands γκουρμέ dîner de gala πολλών αστέρων από τους Jacob Jan Boerma και Παύλο Κυριάκη.

Τα πασχαλινά αυγά φέτος φωνάζουν "Ourse"

Η φετινή δημιουργία φέρει την υπογραφή του Σπύρου Πεδιαδιτάκην και πρόκειται για ένα σπασμένο αυγό μέσα από το οποίο βγαίνει η αρκούδα – σήμα του γνωστού pastry shop.

Ένα τραπέζι με γεύσεις Κυκλάδων στο Προεδρικό Μέγαρο

Δέκα Κυκλαδίτες σεφ βρέθηκαν να μαγειρεύουν μαζί στις κoυζίνες του Προεδρικού Μεγάρου, με αποτέλεσμα ένα γεύμα αντιπροσωπευτικό του τόπου τους. Μια εμπνευσμένη ομαδική δουλειά, που δεν συναντάμε συχνά.