Ο οργανικός καφές που "έκλεισε" τους Χρυσούς Σκούφους 2022

Το βελούδινο άγγιγμα του Nespresso Professional Peru Organic έφερε την ισορροπημένη φινέτσα του στο τραπέζι του diner de gala ολοκληρώνοντας την υψηλή γαστρονομική εμπειρία με τον καλύτερο τρόπο.

Nespresso Χρυσοί Σκούφοι

Με αρώματα φρούτων και λεπτεπίλεπτη οξύτητα, που εξισορροπείται ιδανικά από γλυκές νότες ψημένων δημητριακών, ο Peru Organic "έκλεισε" το μοναδικό γαστιμαργικό ταξίδι που σχεδίασαν οι σεφ της βραδιάς, Αστέριος Κουστούδης (executive σεφ της "Μεγάλης Βρεταννίας" και του "King George") και Τάσος Μαντής (από το καινούργιο "Soil"), για το diner de gala των Χρυσών Σκούφων 2022.

Ισορροπημένος και φινετσάτος, ο πρώτος οργανικός καφές της Nespresso Professional ήρθε από μικρές οργανικές φάρμες για να φέρει στα τραπέζια του Grand Ballroom της Μεγάλης Βρεταννίας την τεχνογνωσία της Nespresso Professional στο ιδανικό επισφράγισμα μιας υψηλής γαστρονομικής εμπειρίας, με το ντελικάτο χάδι ενός κορυφαίου φλιτζανιού καφέ.

Επιπλέον, τα υπολείμματα του σπάνιου αυτού καφέ χρησιμοποιήθηκαν για να προετοιμαστεί ένα φίνο και αρωματικό λικέρ, που προετοίμασε την παλέτα μας για το μεγάλο φινάλε της βραδιάς. Έτσι, o Nespresso Professional Peru Organic κατάφερε όχι απλώς να "κλείσει" τη μεγάλη αυτή γαστρονομική γιορτή διπλά και με τον καλύτερο τρόπο, αλλά και να σερβίρει τη zero waste λογική της βραδιάς, στο ποτήρι.

Nespresso Χρυσοί Σκούφοι 2022

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.