Η γαστρονομική μπύρα των Χρυσών Σκούφων 2022

Με 5 εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και 3 προσεκτικά επιλεγμένους τύπους λυκίσκου, που κάνουν τη γεύση της ξεχωριστή, η Kaiser έκλεψε τις εντυπώσεις στο diner de gala των Χρυσών Σκούφων για άλλη μια χρονιά.

Kaiser Χρυσοί Σκούφοι 2022 Λεωνίδας Τούμπανος

Όχι απλά μια μπύρα, αλλά η νο 1 μπύρα Pilsner στην Ελλάδα, η Kaiser έφερε τη μοναδική γεύση που τις χαρίζουν οι 5 εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και οι 3  προσεκτικά επιλεγμένοι τύποι λυκίσκου, στα τραπέζια του λαμπερού Grand Ballroom της Μεγάλης Βρετάννιας, κερδίζοντας τις εντυπώσεις για άλλη μια χρονιά.

Με τη γεύση της άρρηκτα συνδεδεμένη με την υψηλή γαστρονομία σε όλα της τα επίπεδα, η Kaiser συνόδευσε τις ντελικάτες δημιουργίες των σεφ της βραδιάς, Αστέριου Κουστούδη (executive σεφ της "Μεγάλης Βρεταννίας" και του "King George") και Τάσου Μαντή (από το καινούργιο "Soil"), αφήνοντας τη φινετσάτη γεύση της και το γεμάτο, δροσιστικό και πλούσιο σώμα της, να συνθέσουν ένα από τα highlights της βραδιάς.

Ξεκινώντας από το πάθος για την ποιότητα των υλικών και την αυθεντικότητα της δημιουργίας, η παραγωγή μιας Kaiser είναι, άλλωστε, μία υψηλή γαστρονομική διαδικασία από μόνη της. Έτσι, η αγαπημένη Pilsner εξασφάλισε τη θέση της πλάι στα πιάτα του diner de gala των Χρυσών Σκούφων για άλλη μια χρονιά, εδραιώνοντας το δεσμό της με τον κορυφαίο γαστρονομικό θεσμό, αλλά και το Βραβείο Κοινού 2022.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.