Τα γαστρονομικά νερά των Χρυσών Σκούφων 2022

Το light sparkling φυσικό μεταλλικό νερό των ιταλικών Άλπεων S.Pellegrino® και το φυσικό μεταλλικό νερό της Τοσκάνης Acqua Panna®, έφεραν την premium βελούδινη δροσιά τους στο dinner de gala της μεγάλης γαστρονομικής γιορτής.

Pellegrino

Ένα ασυναγώνιστο ντουέτο βελούδινης δροσιάς, τα premium ιταλικά νερά, S.Pellegrino light sparkling Φυσικό Μεταλλικό Νερό, από το Μπέργκαμο της Ιταλίας και Acqua Panna Φυσικό Μεταλλικό Νερό από την Τοσκάνη ήταν τα δυο γαστρονομικά νερά που στάθηκαν πλάι στις δημιουργίες του diner de gala των Χρυσών Σκούφων 2022.

Λαμπερά αστέρια της παγκόσμιας γαστρονομίας, τα δυο νερά που προτείνει σταθερά η Διεθνής Ένωση Οινοχόων για κάθε γαστρονομική στιγμή υψηλών απαιτήσεων, έφεραν στο Grand Ballroom της Μεγάλης Βρεταννίας τη βαθιά σχέση που τα συνδέει με τις κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Στηρίζοντας για 13η συνεχόμενη χρονιά το θεσμό των Χρυσών Σκούφων, συνόδευσαν πιάτα των σεφ της βραδιάς, Αστέριου Κουστούδη (executive σεφ της "Μεγάλης Βρεταννίας" και του "King George") και Τάσου Μαντή (από το καινούργιο "Soil"), όπως η κρέπα ρεβυθιού με καπνιστό χέλι, μαγιονέζα με φύκια και άγριο σκόρδο, ή το λεοντόψαρο μαγειρεμένο με πράσο, κρεμμύδι σε βύνη, αυγολέμονο και τσιπς από τα λέπια του, με τρόπο που ανέδειξε το νερό ως έργο τέχνης, ραφινάροντας τη γαστρονομική απόλαυση.

Λεοντόψαρο Χρυσοί ΣΚούφοι 2022

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.