Έρχεται

«Ζήσης» με ψαράκι (και) στο χωνάκι

Από -

Τις επόμενες μέρες στο κέντρο της πόλης θα μας συστηθεί ένα καινούργιο τσιπουράδικο και μαζί του μια φρέσκια θαλασσινή ιδέα.

Ο παππούς του διατηρούσε πριν από αρκετά χρόνια ένα παραδοσιακό τσιπουράδικο στον Βόλο. Ο Ζήσης Παπαζήσης αποφάσισε να φτιάξει τη δική του σύγχρονη εκδοχή στο κέντρο της Αθήνας. Το λευκό, μίνιμαλ «Ζήσης - Ψαράκι στο Χωνάκι», που κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες κοντά στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης, αγαπάει τα αποστάγματα, τους θαλασσινούς μεζέδες, το ψιλό ψαράκι και τις θαλασσινές μακαρονάδες. Εκτός από το να καθίσεις για ένα τσίπουρο παρέα με κοπανιστή και φάβα, χταπόδι ξιδάτο, όστρακα, μύδια αχνιστά και σαγανάκι και άλλα πολλά, θα μπορείς να ακολουθήσεις και μια άλλη οδό: από την κουζίνα που θα δεις μπαίνοντας στο αριστερό σου χέρι θα παίρνεις στο χωνάκι αθερίνα, γαύρο, γαριδάκι και καλαμάρι to go! Περισσότερα θα σας γράψουμε μόλις το επισκεφτούμε.

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό εστιατορίων

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

  • Sbek πριν από 1 χρόνια

    Προτμήσαμε να καθίσουμε. 2 ατομα πήραμε σαρδέλες, μαρινάτο γαύρο, γαριδάκι, βραστά λαχανικά και 2 μισόκιλα λευκό κρασί. Σύνολο 39,20 €. Οι τιμές για τα φαγητό λογικές, αλλά απαράδεκτα ακριβό το χυμα κρασί 12 € το λίτρο ! Επίσης μας έφεραν αντί για νόμιμη απόδειξη με τα στοιχεία της επιχέιρησης ένα χαρτί που έγραφε "ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ".