Νέα

Tο νέο Mövenpick Black Forest είναι η καλοκαιρινή μας εμμονή!

Κοντά μισόν αιώνα τώρα, τα ντελικάτα και αέρινα παγωτά της Mövenpick είναι ταυτισμένα με τις πιο γλυκιές στιγμές μας όχι μόνο ως επιδόρπια σε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου, αλλά και ως δροσερές απολαύσεις στο σπίτι, με ονειρεμένη βανίλια και φίνα ελβετική σοκολάτα να είναι μερικά από τα best sellers των πιο γλυκών μας στιγμών. Σ’ αυτή τη γκάμα αγαπημένων γεύσεων, έχει φέτος προστεθεί και η νέα, limited edition απόλαυση του Mövenpick Black Forest.

Η θαλπωρή της πλούσιας σοκολάτας και της βελούδινης κρέμας, αγκαλιασμένα με αρωματικό κεράσι και τρυφερά κομμάτια μπισκότου, προσφέρουν απολαυστικές κουταλιές που σε ταξιδεύουν, γεμάτες καλοκαιρινή απόδραση, με τον τρόπο που μόνο η Mövenpick ξέρει να προσφέρει: παντρεύοντας τις πιο αγνές φυσικές πρώτες ύλες με την καλύτερη κρέμα που παράγουν οι Άλπεις.

Αποτέλεσμα της σταθερής συνεργασίας της Mövenpick με μικρές οικογενειακές φάρμες, που περνούν από γενιά σε γενιά, το πλούσιο, κρεμώδες σώμα των παγωτών Mövenpick οφείλεται στην αφοσίωση του κορυφαίου premium ελβετικού brand στην υψηλή ποιότητα των υλικών της, κανόνας που κληροδοτήθηκε στην κορυφαία εταιρεία από τον ιδρυτή της, Ueli Prager. Έτσι, οι αγελάδες τους, που εκτρέφονται σε μικρές ομάδες από ανθρώπους που τις ξέρουν με τα ονόματά τους, θρέφονται σχεδόν αποκλειστικά με το άγριο χόρτο, τα βότανα και τα λουλούδια των ελβετικών βουνών, εξασφαλίζοντας ότι η κρέμα που παράγουν, έχει στ’ αλήθεια μέσα της τη γεύση των Άλπεων.

Αυτή η εξαιρετικής ποιότητας κρέμα, υπό την αυστηρή επίβλεψη των έμπειρων Maitres Glaciers της Mövenpick, αγκαλιάζει τώρα την comfort θαλπωρή της σοκολάτας, την βελούδινη απαλότητα της εξαιρετικής κρέμας και τα γευστικά τους παιχνίδια με το αρωματικό κεράσι και τα μαλακά κομμάτια μπισκότου, για να αναδείξει τις γευστικές τους ιδιότητες μέσα από ένα νέο, limited edition παγωτό, βασισμένο στην φροντίδα και την αγάπη της Mövenpick για την τέλεια εμπειρία απόλαυσης. Μια εμπειρία που, σε κάθε κουταλιά ξυπνά μέσα μας το πνεύμα της εξερεύνησης – το πνεύμα των Άλπεων.