Νέα

Το μήνυμα του Λευτέρη Λαζάρου ενόψει του ανοίγματος του «Varoulko»

Το «Varoulko Seaside» ανάβει ξανά τις μηχανές από τη Δευτέρα 25/5 με ανανεωμένη διάθεση και μενού προσαρμοσμένο στη νέα εποχή. Ο ενιαίος κατάλογος για το μεσημέρι και το βράδυ θα περιλαμβάνει comfort δημιουργικές γεύσεις και νέα καλοκαιρινά πιάτα σαν το καρπάτσιο χταποδιού με καπνιστή φάβα και βινεγκρέτ από πιπεριά Φλωρίνης ή τη ροφομακαρονάδα με κιμά γαρίδας και τοματίνια φούρνου, καθώς και εξαιρετικά επιδόρπια. Πέρα μάλιστα από τις σάλες πάνω στη θάλασσα, ανοίγει για πρώτη φορά και τα μπαλκόνια του, καθένα από τα οποία θα φιλοξενεί μονάχα ένα τραπέζι για μέχρι 6 άτομα που θα απολαμβάνουν την πανοραμική θέα στη μαρίνα του Μικρολίμανου.

Με ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα σε προσωπικό τόνο αναγγέλλει την επαναλειτουργία του θαλασσινού του «αρχηγείου» ο ίδιος ο Λευτέρης Λαζάρου:

Ήρθε η στιγμή να γυρίσουμε σελίδα…


Η ζωή μας άλλαξε ξαφνικά το Μάρτιο. Ο μήνας που πάντα μας έφερνε την Άνοιξη έγινε ξαφνικά για όλους μας ένας δύσκολος μήνας με πρωτόγνωρες συνθήκες που μας υποχρέωσαν ν΄αλλάξουμε συνήθειες, τρόπο ζωής και σχέδια μέσα σε λίγες ώρες.


Το Βαρούλκο έκλεισε. Έκλεισε, όμως δεν άδειασε… Πίσω από την κλειστή του πόρτα ήταν γεμάτο με χαρούμενα πρόσωπα, συναναστροφές, τσουγκρίσματα, μαγειρέματα, γιορτινές στιγμές, έρωτες… Έμειναν εκεί και κράτησαν το Βαρούλκο γεμάτο ζωή.


Έτσι, κύλησε πιο εύκολα η αναμονή και σαν γνήσιο γέννημα και θρέμμα του Πειραιά στολίστηκε με φρέσκια θαλασσινή φορεσιά κι είναι έτοιμο να ανοίξει πανιά. Άλλωστε έχει αντέξει δύσκολες στιγμές, αλλαγές κι ανατροπές γιατί έχει μέσα του τόση αγάπη που έχει πάρει κι έχει δώσει μέσα στα χρόνια…


Πάντα εκεί έτοιμο ν’ αγκαλιάσει όσους το αγαπάνε, έστω κι αν πρέπει να τους αγκαλιάζει πλέον νοερά, όμως με την ίδια ζεστασιά και χαρά.


Σήμερα το Βαρούλκο μας είναι έτοιμο και πιο φωτεινό από ποτέ να σας καλοδεχτεί στις βεράντες και τους καλοκαιρινούς του χώρους. Να θυμηθούμε τα παλιά και να ξεχάσουμε τα πρόσφατα. Να επιστρέψουμε στις αγαπημένες μας συνήθειες, να κάνουμε νέα όνειρα.


Στην υγειά σας και καλή μας αντάμωση!


ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΛΑΖΑΡΟΥ