Focus

«Το Λοκάλι» είναι ένα γκραν καλοκαιρινό σουξέ

Ήταν το instant hit του περσινού καλοκαιριού και πολύ δύσκολα θα βρεις Αθηναίο, local και μη, που δεν πέρασε έστω και μία φορά από αυτήν τη μαγική αυλή μέσα στην οποία αναπνέει το «Λοκάλι» στου Ψυρρή. Άλλος για να φάει, άλλος για να πιει από τον πρώτο καφέ της ημέρας μέχρι σούπερ κοκτέιλ, νέοι και μεγαλύτεροι, όλοι έγιναν μέρος αυτού του πρωτότυπου all day concept που αγκαλιάζει τους πάντες ισότιμα και ξεχειλίζει από θετική ενέργεια.

banner

Η επιτυχία του concept που δημιούργησαν οι Δημήτρης Κιάκος, Χριστίνα Μοάτσου, Κώστας Σκουλικαράκης και Ρένος Γραμμένος ανάγκασε φέτος το «Λοκάλι» να μεγαλώσει εις ύψος και να σκαρφαλώσει στην ταράτσα. Εκεί, στα ψηλά του υπέροχου πέτρινου κτιρίου, στήθηκε το πολύ ατμοσφαιρικό cocktail bar του μαγαζιού, όπου η ομάδα των bartenders δεν μένει μονάχα πίσω από την μπάρα, αλλά βγαίνει κι έξω για να σου σερβίρει αυτοπροσώπως signature προτάσεις όπως το εξαιρετικά δροσιστικό Αthenian Mule, που παντρεύει το καινούργιο τσίπουρο O/purist με αγγούρι, μοσχολέμονο και τζιτζιμπίρα.

Η υπέροχη αυλή, τώρα, με τις μουριές, τα πλατάνια και τα αναρριχητικά φυτά παραμένει το main stage στο «Λοκάλι» και μας υποδέχεται φέτος ακόμη πιο όμορφη και καταπράσινη. Μπαίνει στη δράση από νωρίς για brunch με ελληνικό χρώμα και μας κρατά κοντά της μέχρις αργά, με νέες έξυπνες γεύσεις στον κατάλογο, όπως η σκεπαστή πίτα σχάρας με καλοκαιρινά λαχανικά, το κανταΐφι γαρίδας με ταραμά και μαρμελάδα τσίλι αλλά και η δική τους εκδοχή για σπέσιαλ τυλιχτό σουβλάκι με χειροποίητη πίτα και κεμπάπ φακής.

banner

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό εστιατορίων