Νέα

Το καρότο γιορτάζει στο «Βυζαντινό»

Από -

Ειδικά πιάτα φουλ του καρότου βρίσκουμε τον Μάρτιο και τον Απρίλιο στο all day εστιατόριο του «Hilton», που μας έχει συνηθίσει σε ενδιαφέροντα γευστικά αφιερώματα. Πλάι λοιπόν στον στάνταρ κατάλογο του «Βυζαντινού», μας περιμένουν αυτήν την εποχή ωραίες επιλογές για κάθε γούστο, σαν τις κροκέτες από καρότο και παστινάκι με ντιπ γιαουρτιού και ντιπ αβοκάντο, το χούμους με πολύχρωμα ψητά καρότα γλασαρισμένα με μέλι και μπαλσάμικο αλλά και μια σαλάτα από καρότο και παστινάκι με βουβαλίσια μοτσαρέλα, μάνγκο, σέλινο και βινεγκρέτ εσπεριδοειδών. Στα κυρίως βρίσκουμε ένα ριζότο καρότου με καραβίδες σοτέ καθώς και φιλέτο αρνιού με πολέντα καρότου και σος από πορτοκάλι και φασκόμηλο, ενώ το φινάλε έρχεται με ένα πολύ ενδιαφέρον επιδόρπιο από υφές καρότου με crémeux γιαουρτιού. Δεν λείπει μάλιστα και το συνοδευτικό κοκτέιλ Carrot Pleasure, που παντρεύει τη βότκα με χυμό καρότου, ροδάκινο και λάιμ.

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό εστιατορίων