Preview

To brunch-εμπειρία του «Four Seasons» ξεκινά

Από -

Στην αρένα του brunch ρίχνεται με τους δικούς του όρους το λαμπερό «Four Seasons» από αυτήν την Κυριακή 17/11. Είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω λίγες ημέρες νωρίτερα, στο πλαίσιο μιας soft πρεμιέρας, και μπορώ να σας εκμυστηρευτώ πως πρόκειται για ένα brunch-εμπειρία. Ήδη από το έμπα στο εστιατόριο «Mercato» του συγκροτήματος σε υποδέχεται ένας υπέροχος και πολύ κομψά στημένος μπουφές, με ατελείωτες γλυκές και αλμυρές επιλογές: φίνα Paris-brest κι εκλέρ, ανάλαφρα τιραμισού και banana toffee σε ποτηράκια, όλων των ειδών τα ταρτάκια, τα cookies, τα muffins και τα φρεσκοψημένα κρουασάν και πίσω τους αχνιστές φοκάτσιες, φανταστικά αλλαντικά, περίεργα ψωμιά, όστρακα και θαλασσινά, όπως κι ένας ασυναγώνιστος σολομός με παντζάρι που φτιάχνουν οι ίδιοι.

Με το που κάθεσαι στο τραπέζι σού έρχεται μια ωραιότατη πίτσα με καλά αλλαντικά κι ένας φινετσάτος πουρές πατάτας σε ποτήρι, που μέσα του ανακαλύπτεις αβγό ποσέ και βαθιά comfort νοστιμιά. Από κει και πέρα, η τιμή των € 65 κατ’ άτομο περιλαμβάνει ακόμη ένα κυρίως πιάτο από τον ειδικό κατάλογο του brunch, που αριθμεί επτά επιλογές. Ανάμεσά τους πολύ νόστιμα eggs benedict με παλαιωμένο αβγοτάραχο, ζουμερά μοσχαρίσια φιλετίνια με αβγά μάτια, που έρχονται στο τηγάνι με gravy sauce κι ένα μπουκιά και συχώριο χοιρινό, με τραγανή πετσούλα που στροβιλίζεται στη rotisserie του εστιατορίου.

Τα υψηλού επιπέδου κοκτέιλ που ετοιμάζει η μπάρα ειδικά για την περίσταση, όπως και οι πολύ ταιριαστές μουσικές που επιλέγει ο DJ, δίνοντας ευχάριστο παλμό στον πολύ κομψό χώρο του εστιατορίου, είναι ακόμη κάποια από τα συν της εμπειρίας, την οποία αξίζει να ζήσετε – ειδικά με τις γιορτές στον ορίζοντα.

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό εστιατορίων