Διαγωνισμός

Τι λένε τα exit poll για τον μεγάλο διαγωνισμό Best Street Food;

Φαλάφελ, bagel, λαχματζούν, sushi, μια τυρόπιτα, κάποιο ανερχόμενο ethnic διαμαντάκι (bao bun, empanada, churros, ινδικό σουβλάκι) ή ένα ψαγμένο σάντουιτς ή hot dog; Ποιό είναι το νοστιμότερο street food που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην Αθήνα και από που θα το αγοράσεις; Ο διαγωνισμός για το καλύτερο street food που διοργανώνει το αθηνόραμα με τη χορηγίας της METRO Cash & Carry έχει ήδη ξεκινήσει και οι συμμετοχή σας στις λίγες εβδομάδες που τρέχει είναι δυναμική επιβεβαιώνοντας τη δημοφιλία του comfort φαγητού που απολαμβάνουμε στο χέρι στην πόλη.

Μια που είμαστε σε εκλογικό mood λοιπόν είπαμε να σας μεταφέρουμε μερικά από τα πρώτα αποτελέσματα των καλύτερων street food, όπως εσείς τα έχετε ψηφίσει, ωστόσο μια που δεν μπορούμε βέβαια να αποκαλύψουμε τα ακριβή μαγαζιά, σας έχουμε τις τοπ 5 κατηγορίες street food! Συγκεκριμένα, την πρώτη θέση στη λίστα έχουν τα μαγαζιά με φαλάφελ, ενώ ακολουθούν spots με τυρόπιτες, σπανακόπιτες, σάντουιτς και λαχματζούν. Φυσικά έθνικ σουβλάκια, τηγανητά ψαράκια, αλλά και κουλούρια και λουκουμάδες παίζουν ακόμη δυνατά.

Όσο για την περιοχή που φαίνεται να κερδίζει μέχρι τώρα σε «street φουντάδικα» το κέντρο της Αθήνας αναμενόμενα προηγείται, παρόλ' αυτά οι προτιμήσεις του κοινού δεν περιορίζονται σε κάποια συγκεκριμένη περιοχή, γι’ αυτό και έχουμε ήδη λάβει ψήφους για street food spots από όλη την Αττική -από τα Σπάτα μέχρι το Νέο Ψυχικό και από το Χαλάνδρι και το Γαλάτσι μέχρι τη Γλυφάδα και τη Νέα Φιλαδέλφεια!

Μην ξεχνάτε ότι ο διαγωνισμός δεν έχει τελειώσει ακόμα και για δύο τουλάχιστον μήνες ακόμη μπορείτε να ψηφίζετε εδώ, για να κερδίσετε street food combos σε ένα από τα καλύτερα μαγαζιά της πόλης όπως θα αναδειχθούν από την ψηφοφορία, κάρτες αθηνόραμα Club και δώρα από την METRO Cash & Carry.

Τα τρία δημοφιλέστερα street food spots που θα αναδειχθούν από το διαγωνισμό θα κερδίσουν από μια δωροεπιταγή 200€ από την METRO Cash & Carry.