Νέα

Τέχνη και γεύση στο «TwentyOne»

Από -

Είναι πολύ ξεχωριστή η αίσθηση να τρως σ' ένα καλό εστιατόριο περικυκλωμένος από τέχνη, ανεβαίνει πολύ η εμπειρία. Γι αυτό σας προτείνω να μην χάσετε την ευκαιρία να φάτε στο «TwentyOne» επειδή μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου θα παρουσιάζεται στο χώρο του το εικαστικό δρώμενο Spaghetto, A Νice Pair.

Εκεί λοιπόν θα θαυμάσετε τα πολύ πρωτότυπα έργα των The Callas (Lakis & Aris Ionas) επιτοίχια υφαντά κεντήματα σηλαδή με υπέροχα ψυχεδελικά μοτίβα να συνομιλούν με τα έργα της Ολγας Μηλιαρέση-Φωκά σαν τους φοίνικες – έναν από νέον, κι έναν ακόμα χρυσό από 70s κατοικία του Hollywood που είχαν μπει εν είδη χριστουγεννιάτικων δέντρων τις γιορτές. Δεν θα΄ταν άσχημη ιδέα να παραταθει λίγες μέρες ακόμη αυτή η πολύ ατμοσφαιρική εγκατάσταση που επιμελήθηκε η αρχιτέκτων Δέσποινα Δαμάσκου.

Εν τω μεταξύ η κουζίνα του «TwentyOne» είναι προσεγμένη και νόστιμη και παίζει σε διαφορετικά ταμπλώ. Από τη μια με ιδέες κλασσικές σαν το γευστικότατο καρπάτσιο με ρόκα και παρμεζάνα, τα φρέσκα νιόκι σε απαλή comfort εκδοχή με κρέμα κατσικίσιου τυριού με σύκα και πεκορίνο τρούφας ή το ωραίο αρνάκι με σάλτσα από θυμάρι και μέλι με κρέμα μελιτζάνας και πατάτες. Από την άλλη εξωτισμούς σαν βασιλικό καβούρι με την χαρακτηριστική του γεύση υπογραμμισμένη με σάλτσα από τρούφα και yuzu η το δημοφιλές φιλέτοblack cod με miso μαύρο ρύζι και σάλτσα πορτοκαλιού. Στα οπωσδήποτε βάλτε την post- modern μπουγάτσα με εντυπωσιακά μαξιλαράκια ζύμης και κρέμα κανέλας.

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό εστιατορίων