Check it out

Τα dîners de gala «Νότιο Αιγαίο: 30 αιώνες γευστικός πολιτισμός» επιστρέφουν

Από -

Δυναμικά ξεκίνησαν μέσα στο καλοκαίρι τα dîners de gala «Νότιο Αιγαίο: 30 αιώνες γευστικός πολιτισμός», που διοργανώνουν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το αθηνόραμα στη Ρόδο με την ευγενική χορηγία της METRO Cash & Carry, της Nespresso και της Aegean Airlines.

Ύστερα λοιπόν από τα εστιατόρια «Noble» στο ξενοδοχείο «Elysium» και «12 Νησιά» στο «Rhodos Palace» που σήκωσαν την αυλαία της ξεχωριστής διοργάνωσης τον Αύγουστο, τα dîners de gala του φθινοπώρου ξεκινούν στις 7 Σεπτεμβρίου με το fine dining εστιατόριο «Blue Bay» του «Atlantica Imperial Resort & Spa». Ο έμπειρος executive chef Ηλίας Κακούρης και η μπριγάδα του θα αποδώσουν τις αιγαιοπελαγίτικες γεύσεις με κοσμοπολίτικη διάθεση και guest chef τον Έκτορα Μποτρίνι.

Από τις 27 έως τις 29 Σεπτεμβρίου, πάλι, στο «Thea» του «Sheraton Rhodes Resort», ο executive chef Νίκος Ζερβός θα παρουσιάσει μια ανάλαφρη και μοντέρνα εκδοχή της κουζίνας των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου με guest chef τον Αστέριο Κουστούδη, ενώ για το τελευταίο dîner de gala που διοργανώνεται στο εστιατόριο «Almante's» του ξενοδοχείου «Lindian Village», ο executive chef Γιώργος Παλαιολόγου θα ενσωματώσει χαρακτηριστικά τοπικά προϊόντα σε γευστικά πιάτα με guest chef τον Γιάννη Μπαξεβάνη.

Αν σχεδιάζετε φθινοπωρινή απόδραση στη Ρόδο αξίζει να απολαύσετε αυτήν την ξεχωριστή εμπειρία, βρίσκοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στο www.aegean30.gr.