Νέα

Οι όμορφες καμπύλες της αυθεντικής ελληνικής μπίρας είναι και πάλι εδώ

Νέα φιάλη FIX, όπως παλιά! Για περισσότερα από 150 χρόνια η χαρακτηριστική φιάλη της FIX δέσποζε σε κάθε τραπέζι.. επίσημο ή ανεπίσημο, εντός ή εκτός σπιτιού! Αυτή η φιάλη, σήμα κατατεθέν της ιστορικότερης Ελληνικής μπίρας, επανέρχεται στα τραπέζια μας για να μας θυμίσει ότι το αυθεντικό είναι πάντα διαχρονικό!

Συνδεδεμένη άρρηκτα με τις καλύτερες οικογενειακές και φιλικές στιγμές - πόσα τραπέζια, βόλτες και μπάρμπεκιου δεν έχουν γίνει καλύτερα με τη συνοδεία μίας παγωμένης FIX; - η FIX κάνει το επόμενο βήμα και επαναφέρει το ιστορικό, καμπυλώδες μπουκάλι της. Πλέον, η ρετρό διάθεση αποκτά και οπτικό ερέθισμα πέρα από τις θύμησες που ξυπνά η γευστική δοκιμή της Ελληνικής μπίρας σε κάθε γουλιά.

Με την επανακυκλοφορία της φιάλης«άρτι αφιχθείσας από το παρελθόν», οι αναμνήσεις που συνόδευε η FIX Hellas επανέρχονται ατόφιες - ενώ κάθε στιγμή μαζί της δημιουργεί καινούργιες, πάντα με την αυθεντική της γεύση και πλέον και με την κομψή και ρετρό εμφάνισή της.

Το επιβεβαίωσε, άλλωστε, περίτρανα και η κυκλοφορία της τηλεοπτική ταινίας της με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και τον Άλκι Κούρκουλο. Μια φιλία που διαρκεί από παλιά, δυο φυσιογνωμίες συνδεδεμένες στο ασυνείδητο του κοινού για την στενή σχέση που διατηρούν έπειτα από δεκαετίες διαχρονικής φιλίας και συνεργασίας· αυτό ακριβώς είναι και η FIX, όπως και τα παλιά-νέα μπουκάλια της. Αυθεντική και διαχρονική, μόνιμη παρτενέρ ανά τις δεκαετίες στις προσωπικές και κοινές στιγμές μας, σύμμαχος στις παρεΐστικες εξορμήσεις, η αυθεντική ελληνική μπίρα έχει καταφέρει να δημιουργεί ένα αίσθημα νοσταλγίας από το πρώτο οπτικό «τσεκάρισμα» μέσα στο ψυγείο ή πάνω στο τραπέζι, μέχρι και την τελευταία, δροσιστική γουλιά.

Αν προσπαθήσουμε να θυμηθούμε τι κρατάμε τελικά από όλες αυτές τις βραδιές που δε θέλουμε να τελειώσουν ποτέ είναι εκείνες οι μικρές στιγμές και οι απομονωμένες εικόνες σαν κινηματογραφικά καρέ. Ε, να λοιπόν που τώρα ολοκληρώνονται με το μπουκάλι που ανακαλεί όσο κανένα τις μνήμες μας· και οι στιγμές αυτές είναι πλέον πλήρεις, «άρτι αφιχθείσες απ’ το παρελθόν».