Νέα

Οι φυλές της απόλαυσης συναντιούνται στα «TGI Fridays»

Το ότι η απόλαυση έχει φανατικούς οπαδούς δεν είναι μυστικό. Αυτό που ανακαλύψαμε μόλις, όμως είναι ότι το τα «TGI Fridays» έχουν δημιουργήσει διαφορετικές φυλές για όλους εκείνους που μοιράζονται το ίδιο πάθος: την αναζήτηση της απόλυτης γευστικής εμπειρίας. Έτσι, αυθεντικοί Burger Maniacs, κοσμοπολίτες Tex-Mexistas, φανατικοί Super Foodies, τολμηροί Bruncheros, αλλά και εύθυμοι Cocktailos, φέτος συναντιούνται μαζί, στον πιο χορταστικό προορισμό της πόλης: τα TGI Fridays.

Αν ανήκεις στους Burger Maniacs και αναζητάς νέες γευστικές περιπέτειες, εδώ οι προκλήσεις θα σε ενθουσιάσουν: το άτακτο, με ιταλικό ταπεραμέντο The Italian Job, το gourmet Truffle Parmesan Burger, ή για τους πιο τολμηρούς το Texan Cowboy, στα «TGI Fridays» έρχονται με μπιφτέκι από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά, σπιτικές sauces & signature dressings, σε αφράτα ψωμάκια χωρίς συντηρητικά. Ακούς Burritos, Nachos, Fajitas, Tacos και ξαφνικά νιώθεις ότι μιλάμε στη γλώσσα σου; Τότε ανήκεις στη φυλή των Tex-Mexistas! Πάρε το sombrero σου, έλα στα «TGI Fridays» και απόλαυσε αγαπημένες μεξικάνικες γεύσεις.

Δεν μπορείς να αποφασίσεις; Τότε μάλλον ανήκεις στη φυλή των Bruncheros, ή αλλιώς τη φυλή των in-betweeners. Είτε είσαι του αλμυρού, είτε του γλυκού, στα «TGI Fridays» θα βρεις τις πιο λαχταριστές επιλογές… Eggs Benedict, Bacon & Mushrooms Omelette, Avocado & Eggs on Toast, Breakfast Burrito ή Chocolate & Banana Pancakes, όλα καθημερινά στη διάθεσή σου, σε όλα τα «TGI Fridays» spots, έως τις 17:00!

banner

Αν αναζητάς την ισορροπία ανάμεσα στη γεύση και τα πλούσια θρεπτικά συστατικά, τότε η φυλή των Super foodies θα σε κάνει να νιώσει σα στο σπίτι σου. Επιλέγεις το αγαπημένο σου Superfood Bowl των «TGI Fridays» και απολαμβάνεις την απόλυτη υπερ-αρμονία!
Αν, απ’ την άλλη, είσαι πιο κοντά στους Cocktailos, τη η φυλή των Cocktail lovers, στα «TGI Fridays» μπορείς να απολαύσεις αγαπημένα cocktails, signature γεύσεις όπως η The Best Fridays Margarita, ή cocktails με ένα Fridays Twist… Άλλωστε, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια Pink Chili Margarita, από τους έμπειρους και χαρισματικούς bartenders του «TGI Fridays»!

Σε όποια φυλή κι αν ανήκεις, στα «TGI Fridays» θα βρεις τη θέση, αλλά και τη διάθεση που σου ταιριάζει. Γιατί, άλλωστε, το συστατικό που δένει όλες τις φυλές της απόλαυσης, είναι το μοναδικό #FridayFeeling: το ανάλαφρο και χαλαρό συναίσθημα της Παρασκευής, που στα «TGI Fridays» θα νιώσεις όποια μέρα της εβδομάδας και αν τα επισκεφθείς!

Enter the Fridays State of Life, λοιπόν και βρες τη δική σου φυλή στα «TGI Fridays»