Θέμα

Οι δυνατές φιλίες είναι FIX!

Κρατάει χρόνια αυτή η… μπύρα. Με ιστορία που μετράει αισίως πάνω από ενάμιση αιώνα, η πορεία της FIX Hellas στα καθημερινά και κυριακάτικα τραπέζια είναι πλέον κλασική. Μόνιμη σύντροφος και φίλη, η ιστορικότερη ελληνική μπύρα έχει κατακτήσει τη θέση της στις ζωές μας, η οποία ξεπερνά το ρόλο ενός απλού ποτού· είναι το μέσο που ενώνει την παρέα και βρίσκεται πάντα εκεί, μαζί μας, από παλιά.

Μία παρόμοια θέση κρατά και στο τραπέζι των αγαπημένων ηθοποιών Βίκυς Σταυροπούλου και Χρήστου Χατζηπαναγιώτη – αδερφικών φίλων που βαδίζουν παράλληλα τόσο στο θεατρικό σανίδι όσο και στη ζωή. Η FIX μας κάλεσε σε μία ξέγνοιαστη βραδιά, γεμάτη φίλους και γέλιο κι οι δύο ηθοποιοί, πρεσβευτές της αληθινής φιλίας, μοιράστηκαν μαζί μας ιστορίες, μεζέδες και παγωμένη FIX HELLAS στην όμορφη πετραλωνίτικη αυλή της Καρδερίνας.

Δυο άνθρωποι τους οποίους δένει μία από τις πιο εμβληματικές, τις πιο διαχρονικές, τις πιο FIX φιλίες του καλλιτεχνικού χώρου. Εξιστορώντας στιγμές από μια πορεία φιλίας που μετρά σχεδόν 30 χρόνια, η Βίκυ και ο Χρήστος μοίρασαν γέλιο αλλά και συγκίνηση, υπενθυμίζοντας μας ότι κάποια πράγματα είναι διαχρονικά και αναλλοίωτα. Γιατί ακόμα κι αν αλλάξει η εμφάνιση, η καρδιά μένει πάντα ίδια. Η στενή σχέση που τους δένει γίνεται για τη FIX το μέσο να μας υπενθυμίσει τις αξίες που είναι πραγματικά διαχρονικές: οι νεανικές μας φιλίες, ένα στέκι, μία παγωμένη μπύρα.

Με τη νέα, ρετρό φιάλη της μάλιστα που επανακυκλοφορεί το συναίσθημα αυτό γιγαντώνεται στο μέγιστο βαθμό, αφού οι αναμνήσεις επανέρχονται ακέραιες και εκείνες που χτίζονται τώρα παίρνουν λίγο από το νοσταλγικό άρωμα και τις εικόνες των πιο αγνών περιόδων της ζωής μας.

Στην βραδιά, οι μοναδικοί Ρεμπετιέν έδωσαν το ρυθμό ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη με αγαπημένα ρεμπέτικα και παλιά λαϊκά τραγούδια, ενώ ερμήνευσαν εκπληκτικά μαζί με τον κόσμο και το «Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια», το τραγούδι της φετινής τηλεοπτικής καμπάνιας της FIX HELLAS.

Η δροσιά της FIX HELLAS της μπύρας ξεκινάει από παλιά και φτάνει από μια πανέμορφη αυλή στα Πετράλωνα μέχρι το καφενείο κάτω από τον πλάτανο στο πιο απομακρυσμένο χωριό της Ελλάδας. H μπύρας που πάντα μας θυμίζει ότι όσα χρόνια και αν περάσουν, μια βραδιά με φίλους έχει πάντα την ίδια μοναδική γεύση και πως ό,τι και αν γίνει, οι δυνατές φιλίες... είναι FIX!