Άφιξη

Ο chef Fahd Kassem φέρνει τον Λίβανο στο «six d.o.g.s»

Λιβανέζικες μυρωδιές θα γεμίσουν την Αβραμιώτου αμέσως μετά την επανεκκίνηση της εστίασης, αφού ο chef Fahd Khassem, γνωστός για ανατρεπτικά projects όπως το πάλαι ποτέ Tip the Chef, αλλά και πιο πρόσφατα οι Guerilla Chefs, φέρνει τις γεύσεις της καταγωγής του στην κουζίνα του «six d.o.g.s», για ένα project που ετοιμάζεται καιρό.

banner

Συγκεκριμένα, πιάτα που θα αντλούν από την λιβανέζικη παράδοση, αλλά θα αμπαλάρουν τη νοστιμιά τους με ανανεωτική προσέγγιση, θα γεμίσουν την πρωινή και μεσημεριανή κάρτα του «six d.o.g.s». Έτσι, πιάνοντας τον μίτο του ήδη πετυχημένου ταϊλανδέζικου βραδινού μενού, το ανήσυχο στέκι της Αβραμιώτου θα αντικαταστήσει τον μέχρι τώρα urban χαρακτήρα του breakfast & lunch μενού, εδραιώνοντας στις γεύσεις έναν αέρα εξωτισμού άκρως ταιριαστό με τον ζωηρό του κήπο.

Πολλά plant based πιάτα, αλλά και μπόλικο αρνάκι (κατά τα λιβανέζικα πρότυπα, όμως με ελληνική νοστιμιά) θα συνθέσουν το μενού που θα ξεκινά από νωρίς, με επιλογές πρωινού όπως το Beirut Breakfast, όπου βραστά αυγά, λιβανέζικα φούλια, μελάσες, ταχίνι και άλλες λιχουδιές, θα απλώνονται στο τραπέζι, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο το γευστικό παλίμψηστο του αθηναϊκό κέντρου.

banner

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό εστιατορίων