Check it out

O Αστέρας Βουλιαγμένης υποδέχεται το Beefbar

Ίσως μία από τις ηχηρότερες της σεζόν, η άφιξη του Beefbar στον Αστέρα Βουλιαγμένης είναι σίγουρα ένα από τα συναρπαστικότερα νέα του καλοκαιριού. Με παρουσία σε Ρώμη, Παρίσι, Μύκονο, Μεξικό, Μεριμπέλ, Σάο Πάολο και Σεν Τροπέ, το επιτυχημένο concept εκλεπτυσμένου dining έρχεται για να φέρει αέρα Μόντε Κάρλο στην αθηναϊκή ριβιέρα. Γεννημένο από την επιθυμία του Riccardo Giraudi να παρουσιάσει ένα νέο τρόπο να απολαμβάνουμε υπέροχα κρέατα, το Beefbar είναι πολλά περισσότερα από ένα εστιατόριο. Πρόκειται για ένα γαστρονομικό brand, ένα προορισμό για εκλεκτικούς foodies ανά τον κόσμο. Executive Chef είναι ο Thierry Paludetto, με Head Chef στην Ελλάδα τον ανερχόμενο Παναγιώτη Ρέντζη.

Εκτός από τα καλύτερα κομμάτια μοσχαρίσιου κρέατος στον κόσμο, το Beefbar προτείνει ένα συναρπαστικό ταξίδι με upgraded προτάσεις street food που αντλούν έμπνευση από κοσμοπολίτικα classics, όπως τα ασιατικά gyoza και bao buns, οι μεξικάνικες quesadillas με καπνιστό Kobe beef, αλλά και το ταρτάρ μοσχαριού και τόνου. Χωρισμένο σε δύο χώρους μοναδικής αισθητικής, το Beefbar υποδέχεται τους επισκέπτες του στο εντυπωσιακό μπαρ, όπου επιλογές ανάμεσα σε Twisted classics και Tea tails προετοιμάζουν τον ουρανίσκο, ενώ η υπέροχη σάλα με την αίσθηση κομψής πολυτέλειας, αγκαλιάζει τους καλεσμένους με τη χαλαρωτική της αύρα και προσφέρει σαγηνευτική θέα στη θάλασσα, αλλά και al fresco dining, κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό εστιατορίων