Νέα

Νόστιμος και μεθυστικός Νοέμβρης στο «St. George Lycabettus»

Πιστό στα καθιερωμένα του ραντεβού που μας δίνουν πολλές και διαφορετικές αφορμές για να το επισκεφτούμε κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου παραμένει το πολυτελές ξενοδοχείο «St. George Lycabettus». Όπως κάθε χρόνο, πλην ασφαλώς του περσινού, την τιμητική του αυτήν την εποχή έχει το περίφημο γαλλικό κρασί Beaujolais Nouveau, που θα εορταστεί όπως του αξίζει το διάστημα 18-24/11, συνοδεία δηλαδή ενός σπέσιαλ μενού διά χειρός του βραβευμένου Γάλλου σεφ Geoffrey Rembert, ο οποίος δημιουργεί μαζί με τον executive chef του ξενοδοχείου Βασίλη Μήλιο τις καινούργιες γεύσεις στο εστιατόριο «La Suite Lounge». Στις 25/11 η γευστική πυξίδα δείχνει προς την άλλη μεριά του Ατλαντικού, καθώς σειρά έχει ένα πλούσιο μενού αλ αμερικέν αφιερωμένο στην Ημέρα των Ευχαριστιών, ενώ την επομένη έρχεται η Black Friday (26/11) παρέα με το ειδικό μενού «Black Truffle» που θα προσφέρεται με έκπτωση 50%.

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό εστιατορίων