Νέα

Μύρισε καλοκαίρι στο «Mythos by Divani»

Από -

«Mythos by Divani»

Σε προνομιακό σημείο πάνω στα κύματα, ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο, η ατμοσφαιρική βεράντα του εστιατορίου εστιάζει και φέτος στο ψάρι και τη μοντέρνα θαλασσινή κουζίνα. Ο executive chef Λεωνίδας Φορτετσανάκης κάνει κοσμοπολίτικες προτάσεις με παραδοσιακό χρώμα, όπως η μους λευκού ταραμά με πούδρα αυγοτάραχου και τσιπς από τηγανητό κρεμμύδι ή τα spring rolls σπανακόπιτα, ανοίγεται όμως και σε μια καραβιδόψιχα με πούδρα αμυγδάλου και πικάντικη μαγιονέζα» αλλά κι ένα βασιλικό καβούρι με πράσινη σαλάτα, αβοκάντο, αγγούρι και λαδολέμονο μουστάρδας.

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό εστιατορίων