Δοκιμάσαμε

«Misifu»: Πολυσυλλεκτικό Ψυχικό

Από -

Αγαπά ιδιαίτερα το mix ’n’ match τόσο στη διακόσμηση όσο και στο φαγητό το πολύ καινούργιο «Misifu», που άνοιξε τις πόρτες του στο Παλαιό Ψυχικό. Πολύ άνετος χώρος, μοιράζεται από τη μία στο πιο casual μπαρ με το ανάλογο setting και από την άλλη στην πιο επίσημη σάλα, με τα καλοστρωμένα τραπέζια της σε δύο επίπεδα. Στο τιμόνι της πολυσυλλεκτικής κουζίνας βρίσκεται ο σεφ Δημήτρης Νίκολης, παλιός μας γνώριμος από το «Barbarossa» της Πάρου, ο οποίος παντρεύει τις ελληνο-μεσογειακές γεύσεις με μοντέρνες –συχνά ασιατικές– πινελιές.

Μας άρεσαν ιδιαίτερα τα ορεκτικά του: η αθηναϊκή σαλάτα σε εκδοχή roll, με το ψάρι τυλιγμένο σε ροδέλες κολοκυθιού, σφαιροποιημένο λάιμ και μαγιονέζα μάραθου, το πολύ καλό μοσχαρίσιο καρπάτσιο με κρούστα μυρωδικών, που αποκτά μια καπνιστή αίσθηση σε συνδυασμό με τις πέρλες τρούφας και τον ανθό αλατιού, η δροσερή σαλάτα με διάφορα ωμά και μαριναρισμένα λαχανικά. Από εκεί και πέρα, η συνέχεια εξαρτάται από τη διάθεση της στιγμής, καθώς ο κατάλογος ανοίγεται από ένα comfort ριζότο με άρωμα γεμιστών και κρέμα φέτας μέχρι μοσχαρίσια ribs με καπνιστό αλάτι, πολύ εκλεκτές κοπές κρεάτων αλλά και ψάρι. Οσονούπω, μάλιστα, ξεκινούν και brunch – ό,τι πρέπει κατά τη διάρκεια της ημέρας, που το ηλιακό φως εισέρχεται πλούσιο από τις μεγάλες τζαμαρίες.

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό εστιατορίων

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

  • KOZONIS πριν από 9 ημέρες

    πολυ ακριβο για αυτο που προσφερει. Ανειδικευτο προσωπικο πολυ ακριβα τα κρεατα καλα θα κανουν να προσαρμοσουν τις τιμές με αυτα που προσφέρουν γιατι δεν προσφέρουν κατι παραπανω απο μετρια κουζινα.