Νέα

«Mastello»: η επιστροφή

Από -

Ύστερα από ένα ακόμα καλοκαίρι στην Άνδρο, την ιδιαίτερη πατρίδα του, το όμορφο ψαρο-εστιατόριο επιστρέφει στην Αργυρούπολη όπου ξεκίνησε πέρυσι την αθηναϊκή του καριέρα. Από τις 13/9 ανοίγει ξανά την open air αυλή του όπως πάντα με τον ταλαντούχο Γιάννη Στανίτσα στα ηνία της κουζίνας και chef de cuisine τον Μιχάλη Σάτμαρη. Το μοντέρνο θαλασσινό ρεπερτόριο περιλαμβάνει από ταλιάτα τόνου με τσιγαριαστά χόρτα και καρπάτσιο λαβράκι με μους από μαυρομάτικα μέχρι κριθαρότο καραβίδας αλλά και μια πεσκανδρίτσα με ριζότο από μελάνι σουπιάς, πλάι φυσικά στο φρέσκο ψάρι που έρχεται από τις θάλασσες της Εύβοιας και της Άνδρου. Από το αρχοντικό κυκλαδίτικο νησί κρατάει και η αυθεντική συνταγή της φουρτάλιας που φιγουράρει πλέον στο μενού, μαζί με τα εκλεκτά ανδριώτικα τυριά (βολάκι, πετρωτή, κοπανιστή) που σερβίρουν μαριναρισμένα σε καρπούζι και σταφύλι, αλλά και μια ποικιλία από ψαγμένα σπιτικά προϊόντα όπως το άγνωστο τοπικό γλυκό του κουταλιού μπαμπιλόνι, που μπορούμε μάλιστα να προμηθευτούμε για το σπίτι.  

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό εστιατορίων